- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Adekugbe yerli sayılıyor bu sene. Gundemden uzak kalman beni uzdu.3. yerli kim olacak sevgili yiğit?
Adekugbe urfa doğumlu falan mı?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adekugbe yerli sayılıyor bu sene. Gundemden uzak kalman beni uzdu.3. yerli kim olacak sevgili yiğit?
Adekugbe urfa doğumlu falan mı?
Zaniolo bence 1.5 sene sonra gider. Bu yaz Nelsson 25 m Mohamed 5.5 Morutan 5.5 toplam 36 m euro para kasaya girer, Icardi ve Rashica toplam 15-16 m euro bonservis alınır kalan paraya yatırımlık Nelsson gibi stoper alınır güzel bir bütçemiz olacak.Yazin Zanioloyu 30-35e Milana satariz. O parayla Icardi+ Rashica+ Kanat+CAM aliriz
(12 Icardi, 6 Rashica, 6 Kanat, 6 CAM)
Nelsson 20-25 e satip bir os, bi dos bi stoper aliriz
Seneye kalkacak.Once yabanci sınırını halletmeliyiz
Değil tabiki ama 8 yabancıya ek olarak sahada bulunabiliyor.Adekugbe turkmu
Ben açıkçası neredeyse çoğu takımın bu kuralı suistimal ettiklerini düşünüyorum üzülerek. Aynı şehirde olup da şampiyonluk yarışında olan takım çekilmiyor, düşme hattındaki takım düşmemek için çekiliyor. Niğde'nin durumu zaten facia. Tesisin üstüne direk çöktü diye ligden çekilmek istemişler. Çok merak ediyorum ligde sonuncu değil de 1. olsalardı bu başvuruyu yapacaklar mıydı? Bu güzel kuralı bile iki yüzlülükle işine geldiği gibi kullanıyor kulüpler. Yani Adana Demirspor'un çekilmeyip Adanaspor'un çekilmesini bana kimse anlatamaz.Niğde ne alaka?
vakit
vakti
yakında lgbti+q azer bülbül'e döneceğim ben dekovboya dönecem ama 1 aya fln
yakında lgbti+q azer bülbül'e döneceğim ben de
Geçen pazar fb söylentisi çıkınca zanioloyu fb alır diyip içini kararttın burda herkesinYazin Zanioloyu 30-35e Milana satariz. O parayla Icardi+ Rashica+ Kanat+CAM aliriz
(12 Icardi, 6 Rashica, 6 Kanat, 6 CAM)
Nelsson 20-25 e satip bir os, bi dos bi stoper aliriz
sebephata olur