Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.154
- 16.069
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Makarna miBarella
Normalde transfer konusuna girmek istemezdim de Günay Güvenç isimli futbolcunun transfer haberini gördüm yazayım dedim.Bu haberden dolayı ve bizim maçlarda çirkef 1 şekilde oynadığı için bu transferi istemiyorum..
Onu bilmiyorum reiste böyle 1 olay varsa da bu transfer istenmemeli..Bu gunay zamanında bizim gençlerbirliği maçında el çekme muhabbetini soyleyen degilmiydi, bize şike iması yapan adamın bizim takimda yeri yok.
O kaleci Ferhat Kaplan'dı hatta şöyle ekleme yapayım bunca sene nasıl süper lig de oynadığını anlayamadığım kalecilerin başında gelir gittiği her takımda çok ciddi eleştirildi.Bu gunay zamanında bizim gençlerbirliği maçında el çekme muhabbetini soyleyen degilmiydi, bize şike iması yapan adamın bizim takimda yeri yok.
15 milyon verdiğimiz ve bunu 5 sene ödeyeceğimiz adamı 3 ay oynatıp neden satalım? Fenerin ilgisi dahi yokken de oyuncuyu fener almış kaybettik diyordun bu aşırı ve anlamsız karamsarlık nereden geliyor tam olarak.Yazin Zanioloyu 30-35e Milana satariz. O parayla Icardi+ Rashica+ Kanat+CAM aliriz
(12 Icardi, 6 Rashica, 6 Kanat, 6 CAM)
Nelsson 20-25 e satip bir os, bi dos bi stoper aliriz
Canim cekip adami satmak istedim15 milyon verdiğimiz ve bunu 5 sene ödeyeceğimiz adamı 3 ay oynatıp neden satalım? Fenerin ilgisi dahi yokken de oyuncuyu fener almış kaybettik diyordun bu aşırı ve anlamsız karamsarlık nereden geliyor tam olarak.
ne bahtsiz bir kulubuz arkadas tam ruzgari arkamiza almisiz her defasinda birsey cikiyor ya yok boyle birsey
insallah kaldigimiz yerden devam ederiz
WoW atmağa ara ver
Ha onu biliyomda ben türk statüsünde sandimBu sene sonuna kadar Hatay ve Antep'den alınacak futbolcular 9. yabancı olarak kadroda oynatılabiliyor.
Taniyon mu kendisiniAdekugbe yeterli