Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde transfer konusuna girmek istemezdim de Günay Güvenç isimli futbolcunun transfer haberini gördüm yazayım dedim.Bu haberden dolayı ve bizim maçlarda çirkef 1 şekilde oynadığı için bu transferi istemiyorum..

Bu gunay zamanında bizim gençlerbirliği maçında el çekme muhabbetini soyleyen degilmiydi, bize şike iması yapan adamın bizim takimda yeri yok.

Bu gunay zamanında bizim gençlerbirliği maçında el çekme muhabbetini soyleyen degilmiydi, bize şike iması yapan adamın bizim takimda yeri yok.
O kaleci Ferhat Kaplan'dı hatta şöyle ekleme yapayım bunca sene nasıl süper lig de oynadığını anlayamadığım kalecilerin başında gelir gittiği her takımda çok ciddi eleştirildi.

Kafalarin daha cabuk dagilmasi ve normal hayata donus acisindan ligler bu hafta degil de sonraki hafta devam edebilirdi sanki

Magdur kulupler cekildi zaten maalesef

Yazin Zanioloyu 30-35e Milana satariz. O parayla Icardi+ Rashica+ Kanat+CAM aliriz
(12 Icardi, 6 Rashica, 6 Kanat, 6 CAM)

Nelsson 20-25 e satip bir os, bi dos bi stoper aliriz
15 milyon verdiğimiz ve bunu 5 sene ödeyeceğimiz adamı 3 ay oynatıp neden satalım? Fenerin ilgisi dahi yokken de oyuncuyu fener almış kaybettik diyordun bu aşırı ve anlamsız karamsarlık nereden geliyor tam olarak.

"Yeter ki Hatayspor yaşasın"
Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Galatasaraylı iş insanı Dinçer Azaphan, "Ülke olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah bir an önce bu kötü günleri hep birlikte aşarız. Artık renklerin takımların önemi yok, birlik olma zamanı. Bizler depremzede kardeşlerimize karşı maddi ve manevi yardımlarımızı esirgememeliyiz. Bu zor günleri birlik ve beraberlikle aşabiliriz. Keşke bu felaket olmasaydı, ben Fenerbahçeli olsaydım. Hatayspor çok zor durumda ve ligden çekildiler, gelecek sezon yetkililerle konuşup isim sponsoru da olabilirim. Yeter ki Hatayspor yaşasın" dedi.

Dinço Hatayspor

Notthingamda son macta sure bulsa da emanuel denisi de degersizlestirmis medya ve taraftar.ne yapsa yaranamiyo

Moise kean duser mi buralara acaba?juventus sene sonu dimaria,paredes ve yuksek kontrati olan herkesle yollari ayiracak gibi.3 unu de isterim kadroda.paredesi begeniyorum ben

daha sahaya çıkmamış adamı nereye satıyoruz durun bi dünya gözüyle izleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt