Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazin Zanioloyu 30-35e Milana satariz. O parayla Icardi+ Rashica+ Kanat+CAM aliriz
(12 Icardi, 6 Rashica, 6 Kanat, 6 CAM)

Nelsson 20-25 e satip bir os, bi dos bi stoper aliriz

Zaniolo yu Milana satarız demişsiniz arkadaşlar ama Milan transfer döneminde 18 milyon Euro önermiş Zaniolo için Roma 30 a bournemunt a satmış oyuncu istemeyince transfer yatıyor Milan ve Roma forumlarinda bu şekilde haber var.Zaniolo nun gidecekmiş gibi düşünmek yerine bence oyununa bakalım Avrupa kadrosu kuruluyor ve gelecekte zaten büyük paralar kazandıracak bir oyuncu

Yazin Zanioloyu 30-35e Milana satariz. O parayla Icardi+ Rashica+ Kanat+CAM aliriz

Zaniolo bence 1.5 sene sonra gider. Bu yaz Nelsson 25 m Mohamed 5.5 Morutan 5.5 toplam 36 m euro para kasaya girer, Icardi ve Rashica toplam 15-16 m euro bonservis alınır kalan paraya yatırımlık Nelsson gibi stoper alınır güzel bir bütçemiz olacak.

Normalde bu zamanlar bizim kulüpten iyi haberler alacağımız zamanlardı Florya tapusu, Alt yapı lansmanı, Özbek'in sürpriz projesi gibi hayat işte.

Ben açıkçası neredeyse çoğu takımın bu kuralı suistimal ettiklerini düşünüyorum üzülerek. Aynı şehirde olup da şampiyonluk yarışında olan takım çekilmiyor, düşme hattındaki takım düşmemek için çekiliyor. Niğde'nin durumu zaten facia. Tesisin üstüne direk çöktü diye ligden çekilmek istemişler. Çok merak ediyorum ligde sonuncu değil de 1. olsalardı bu başvuruyu yapacaklar mıydı? Bu güzel kuralı bile iki yüzlülükle işine geldiği gibi kullanıyor kulüpler. Yani Adana Demirspor'un çekilmeyip Adanaspor'un çekilmesini bana kimse anlatamaz.

Bu nedir abi? Bakınca bile kulüplerin samimi olmadıkları anlaşılıyor bence. Resmen düşme hattındakiler kendini bir yıl daha kurtarmak için kuralı kullanmış.

1676298571501.png

Geçen pazar fb söylentisi çıkınca zanioloyu fb alır diyip içini kararttın burda herkesin

Adamı biz aldık şimdide daha oynamadan satmışsın

Ayrıca min 15 m euro zaniolonun ödemesi var 30a satsan 15 kalır elinde o nasıl hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt