Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smith rowe sol açık ve 10 no pozşsyonunda oynamıyor mu ayrıca ingiliz milli oyuncu gelir mi zor gerçi zaniola içinde zor diyordum ama

seferovic boşuna yollanmadı illa ki forvet alınır icardi gomis baya riskli olur
Öyle dedigin gibi dusunmemisler ki almamışlar, normalde transfer sezonu kapanmıştı çünkü. Bende alırlar diyordum ama yanılmışım.

Hayat çok garip.

Eğer 1 hafta sonra o deprem olsa bizim ekip belki de Gaziantep’te bir oteldeyken vs de denk gelebilirdi.

Az önce voleybol takımının bir otelde göçük altında kaldığını duydum. Yine acayip hikayeler var yakın çevremde.

Nişanlanıyor, kız istemeden sonra damat dönüyor. Kız arkadaşları ile gezmek için kalıyor. Gece arkadaşının evinde kalıyorlar, ve ailesinin evi yıkılmıyor onun ki çöküyor ve hayatını kaybediyor.

İşte bu kısmı kader. Neyin nerde olacağını bilemiyoruz.

Ama şu kesin evler sağlam olsa bu bilançolar asla olmaz.

Hayatını kaybeden ve hayata tutunup yakınlarını kaybeden herkesin başı sağolsun bir kez daha.

Günay'ı bonservisiyle almaya gerek yok çünkü Muslera en az 2 sene daha 11 oynar. Günay 2 sene sonra 33-34 yaşında olacak Muslera sonrasında kalemizi koruyacak bir profilde değil. Muslera'ya yedek istiyorsak Batuhan Şen veya Jankat olmalı.
Sene sonu Okan K. gitmek istiyor sanırım onun yerine yedek olarak düşünülüyor olabilir lakin Altay daha iyi olur bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt