- 6 Eylül 2014
- 83.388
- 56.904
- 4.283
.......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetTanımadığın adamı istiyon ha
Banttan mac mi yorumluyonbein 1
Kaç haftalık maçı tekrardan banttan izleyip reaksiyon mu veriyorsun reis.barış net kaçırdı
Faul varbarış net kaçırdı
Öyle dedigin gibi dusunmemisler ki almamışlar, normalde transfer sezonu kapanmıştı çünkü. Bende alırlar diyordum ama yanılmışım.seferovic boşuna yollanmadı illa ki forvet alınır icardi gomis baya riskli olur
Sene sonu Okan K. gitmek istiyor sanırım onun yerine yedek olarak düşünülüyor olabilir lakin Altay daha iyi olur bizim için.Günay'ı bonservisiyle almaya gerek yok çünkü Muslera en az 2 sene daha 11 oynar. Günay 2 sene sonra 33-34 yaşında olacak Muslera sonrasında kalemizi koruyacak bir profilde değil. Muslera'ya yedek istiyorsak Batuhan Şen veya Jankat olmalı.
deveye sormuşlar boynun neden eğri diyeferamuza muz yedirmek isterim
deveye sormuşlar boynun neden eğri diye
nereden bileyim ben furkanım demiş
öyle bir hikaye
Altay gelmez 11 olduğu yerden neden yedek olmaya gelsinki.Sene sonu Okan K. gitmek istiyor sanırım onun yerine yedek olarak düşünülüyor olabilir lakin Altay daha iyi olur bizim için.
Yerli miferamuza muz yedirmek isterim
Altay gelmez 11 olduğu yerden neden yedek olmaya gelsinki.
bence deprem olmasaydı bi forvet indirmişlerdi büyük ihtimal şimdi daha iyisine bakıyorlarÖyle dedigin gibi dusunmemisler ki almamışlar, normalde transfer sezonu kapanmıştı çünkü. Bende alırlar diyordum ama yanılmışım.