Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bjk sol bek almış galiba. Masuaku 4 maç daha oynarsa BJK 2.2-2.5 milyona bonservisini almak zorunda kalıyormuş sanırım. Masuaku yerine bu kişiyi almışlar.

Bjk sol bek almış galiba. Masuaku 4 maç daha oynarsa BJK 2.2-2.5 milyona bonservisini almak zorunda kalıyormuş sanırım. Masuaku yerine bu kişiyi almışlar.

Q6 ha

Fenerbahçe, deprem felaketi nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada ilk çalışmasını yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığını atlatan Joao Pedro'nun da katıldığı belirtildi.

bizim takım cumaya kadar izinli demişler ama bakalım

Nöbeti açmanız isabet olmuş neler gördüm neler yaşadım ömrümden ömür gitti gözlerimde yaş kalmadı ama Galatasaray’ın adını duydukça yüzümde gülümseme hiç eksik olmadı şu zorlu günlerde bile umut oldu bize Galatasaray, inşallah hepimizin yüzünü tekrar güldürecek bundan sonra Hatay için Adana , Malatya için Osmaniye Antep Maraş için tüm Türkiye için Avrupa’da tekrar bir kupa istiyoruz sayın erden timur haftalardır hala artıçılarla sarsılıyoruz bizler için başar bunu tekrardan gülelim eğlenelim ihtiyacımız var lütfen transferde zaniolo,icardi,torreira ayarında son bir isim istiyorum sizlerden.

Bizde Galatasaray sevgisi hiçbir zaman bitmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo olmasaydı belki zakharyan olurdu da para bitti

Fbyi bu sezon şampiyonluktan eden,sözleşme uzatırsa önümüzdeki senelerdede fb şampiyonluğunun önündeki en büyük engel olacak olan,bu yüzden fblilerin ana avrat küfredip kovalamaya çalıştığı altayı alalım he ?

Altay yazanlarla hasımım bundan sonra

Fenerbahçe, deprem felaketi nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arada ilk çalışmasını yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığını atlatan Joao Pedro'nun da katıldığı belirtildi.

bizim takım cumaya kadar izinli demişler ama bakalım

bunların europa maci yok mu bu hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt