Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim aklım sadece Muslera'da.
Allah'ım ne olur güzel haberler gelsin.
Yemin ediyorum hiçbir şeyden keyif alamıyorum şu an....

yav tamam çok çok iyi oyuncu idi son halini bilmiyorum.. 22 milyona ver de mental olarak sıkıntılı ağır sakatlık yaşamış birine vermek bana mantıklı gelmiyor.. bu paraları vereceksek liderlik özelliği olan çok iyi bir profesyonele versek daha riski düşük olurdu.. çok bilinmeyenli garip bir transfer olacak.. fırsat transferi desen değil bence bu fiyata...

Zaniolo nun bizden başka seçeneği yok gelecek

Bournemouth geçenlerde 30 verdi kendisi gitmedi

Rahaaaatt

icardnin servislerini harcamayacak babayiğitler aranıyor

Aga 22 m nedir 3-4 bölge var transfer isteyen. Oliviera ve torreira yedeksiz, sol bek kan ağlıyor yani en azindan merkez orta sahaya ve sol beke net 2 tane transfer lazım

yav tamam çok çok iyi oyuncu idi son halini bilmiyorum.. 22 milyona ver de mental olarak sıkıntılı ağır sakatlık yaşamış birine vermek bana mantıklı gelmiyor.. bu paraları vereceksek liderlik özelliği olan çok iyi bir profesyonele versek daha riski düşük olurdu.. çok bilinmeyenli garip bir transfer olacak.. fırsat transferi desen değil bence bu fiyata...
normal şartlarda 30 trink versen alamazsın. Fırsat transferi gayet.

ilkay milkayda gelsin bari yav erden başkan nice de ki villaları mı ipotek ettirdin naptın

olay şu gibi zaniolo 22'ye gelir 6 ay iyi performans sergiler ve milana 35'e gider sanki böyle bişey var bu olayın içinde

Erdem reis parayi verecek, kar ile satarsak geri alir parasini bi yerimizde patlarsada yapacak bisey yok birakir kulübe reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt