GSCimbom
Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv Sayfa 12

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10K
Okunma
627,4K
Sayfa
12/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav tamam çok çok iyi oyuncu idi son halini bilmiyorum.. 22 milyona ver de mental olarak sıkıntılı ağır sakatlık yaşamış birine vermek bana mantıklı gelmiyor.. bu paraları vereceksek liderlik özelliği olan çok iyi bir profesyonele versek daha riski düşük olurdu.. çok bilinmeyenli garip bir transfer olacak.. fırsat transferi desen değil bence bu fiyata...

Aga 22 m nedir 3-4 bölge var transfer isteyen. Oliviera ve torreira yedeksiz, sol bek kan ağlıyor yani en azindan merkez orta sahaya ve sol beke net 2 tane transfer lazım

yav tamam çok çok iyi oyuncu idi son halini bilmiyorum.. 22 milyona ver de mental olarak sıkıntılı ağır sakatlık yaşamış birine vermek bana mantıklı gelmiyor.. bu paraları vereceksek liderlik özelliği olan çok iyi bir profesyonele versek daha riski düşük olurdu.. çok bilinmeyenli garip bir transfer olacak.. fırsat transferi desen değil bence bu fiyata...
normal şartlarda 30 trink versen alamazsın. Fırsat transferi gayet.

Erdem reis parayi verecek, kar ile satarsak geri alir parasini bi yerimizde patlarsada yapacak bisey yok birakir kulübe reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt