Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. Scout isini de ogrenebilir meraki vardir deniyorlaridr genc cocuk ogretsinler ileride bize bu sekilde katki verir ben cok mutlu oldum acikcasi aile havasi iste. Kimi eski oyuncumuzun cocuklari alt yapida / a takimda oynar kimisi yonetici kimisi de bu sekilde yan/destekleyici gorevlerde rol alaiblir. Kaldi ki scoutlik cok degerli bir is. Isi iyi yapsa di mi Melih ? Bir iki oyuncu cikarsa bize mesela 3-4 sene icinde, buyuk kara gecirebilir takimi. Bunun orneklerini gorduk, Telles, Marcao vs..
scoutlara kar eden satis uzerinden cuzi miktarlarda prim verilmeli diye dusunmusumdur her zaman

FoOw7IcWQAAZhx2
egerki gercekse akillica is yapmis olurlar. bu z kusagi arasinda felaket yetenekler var akil akildan ustundur gencler .

Olan gedson üzümlü kekime oldu, yazık yav, git başkana maşkana söv sapanla kovdur kendini 😂

Torreira-Oliveira-Mertens-Icardi hepsi Serie A'da bulunmuş oyuncular böyle bir oyuncu grubuyla Zaniolo çok iyi bir uyum sağlayabilir. Umarım bahsedilen bonservislerden biraz daha düşük bir ücretle bu iş olur.

Emre Kaplan: “Galatasaray Nicolo Zaniolo’yu kadrosuna katmak üzere.”

Fener forumundan geliyorum. Zaniolo transferi dedirtmiş hepsini. Ama her yanım nefret duygusu doldu. Ozellikle o forumda yazanlar hayatlarını nasıl yasayip zevk aliyorlar. Kendi mekanimiza geldik icim huzur doldu. Biz liderlikten Zaniolo'dan devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt