Tuna Köse
İmparator
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
adamın bons 25 milyon euro oldu, 5 milyon da vergisi var etti 30. Yıllık maaşı 3 milyon euro onun vergisi de 1.5 = 35 milyon euro
Güncel borcumuz da 100 milyon euro.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sevmiyorlar fazla taraftarla da sorunluroma forumu var mı ne diyorlar acaba? benim için bir transferin en iyi değerlendirmesi orda yazanlardır
5 sene evvelinden Muslera, Tafiyle beraber kendi elleriyle veliahtını yetiştirmeye başlamalıydı.Nandonun durum netlesmeli bir an önce uzun vadeli olursa sakatlığı bence kaleci almalıyız Okan dan kaleci filan olmaz bir maç iyi dersin diğer maç uzerine gelen herşeyi alır o yapıda maalesef
Zaniola nin tipi Emre Kaplan ı andırmıyor mu ? Ben bayağı bir benzettimUlan yarın iş var oturdum zaniolo duyumu bekliyorum başım çatlıyor ama en son sneijder beklemiştim böyle ara transfer döneminde ve yine İtalya'danEkli dosyayı görüntüle 191668
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üzerine de adama traore çektik ispanyol olanBir saattir yoktum Renato, Theao, Zanyolo, Bamba geldi mi
mükkemmel bir anlaşma, zaten kendisi = 2 evrim geçirmiş barış alper
Pardon aynı soyadlı oyuncu ile karıştırmışımadam ümraniye ye hiç gelmemiş. nasıl oynasın?
Müthiş
Müthiş
Yok yani şöyle bi kadromuz olsa iyi olur bence diye paylaştım. Çok isim geçiyor en uygunu nasıl olur diye kağıt üstünde. Yoksa tabii hiç bir şey net değilZor tutariz. Icardi'yi alma mevzusu net degil henuz. Zaniolo'da hem henuz resmi olarak gelmedi hem de detaylari bilmiyoruz. Digerleri de henuz remis olmayan sadece adi gecen isimler. Yani neden boyle bir paylasim yaptin anlamadim.