Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La ruh hastasi Ali Koc Zaniolo'ya da mi salca oldun? Ulan herif istisnasiz tum istedigimiz oyunculara salca oluyor.
o iş hikaye yav 10 milyonu 10 gün içinde çöpe atmışken transfer yapabileceği meçhul. Hülle şansı da ok transferler kapandı.

Gitsin boğa mı kanarya mı oylaması yaptırsın

Çok iyi oldu Fener'in devreye girip zorlaması

Bakalım söyledikleri gibi mentali dağılmış tamamen gerçeklerle ilgisini koparmış dengesiz biri mi. Öyleyse Fener'e gider

Ha yok ille de Cimbom derse içimiz rahat bu çocuğun kafasının çalıştığını ve şerefsiz lanetlenmiş sikindirik Roma kulübü tarafından telef edildiği kanısına varabiliriz

Aynen. Fiyatı yükseltiriz diye onların devreye girmesini bekliyorlarmış ama Zaniolo bizimle anlaştığı için bu anlaşma gerçekleşecek gibi görünüyor demek istemiş. Kısacası bildiğimiz Di Marzio haberi işte. Tier List konusu açıldığında da yazmıştım, garip birisi.
haberi tekrar okudum da,ayrıca zaniolo senelik 3 milyon alacak ama mesela artık para da değil,oynamak istiyo demiş.burda zaniolonun baskın çıkması anlaşma gerçekleştirecek gibi ya verdiğimiz fiyata ya da 1-2 milyon fazlasına

fbye gidecek topçu niye GS gönderilerinde yatıp kalksın. fbnin ilgisinin bile olduğunu sanmıyorum. Bizim bi projemiz var, borç harç için. Adamların bu bile yok, neyle verecek bu paraları. Üstelik liste verilmiş UEFA'ya sanırım, lig için mi verecek bu paraları. Baya sıkma bi haber. Etkileşim işi.

Fener 30 milyonu neyle veriyormuş zaten 15 milyon harcamışken bıraksınlar bu menajer haberlerini yav bizim bile 23 milyon verdiğimiz şüpheli

fabrizio'nun köpeğiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt