Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbnin araya girdigi gercektir

fabrizio di marzio girmeden pedulla girmisti

kendi kendinizi kandirmayin ki ali kocun italyada unicreditde ki italyanin en buyuk finans kurulusundan birinin ortagi

ki alirsak aliye cok buyuk rajon keseriz
butun fiyakasani cizeriz

ama burada is zanioloda biter fbye gideczginide sanmiyorum

muhtemelen odeyecegimiz miktara 1 2 milyon eklenir

Bu arada bence o iş çoktan bitti başka adamları bitirip toplu açıklama yapıcaz bitmemiş olsa adam niye like atsın geçin boş haberleri

İtalyadan hiçbir kulüp 30 milyon falan verip zaniolo'yu geri alacağını zannetmiyorum. Almak isteyen zaten 30 verip geçen hafta alırdı roma hayır mı diyecekti.

Transfermarktaki değeri görüp mabattan fiyat uydurmuş herif. Transfermarkt manipülasyonunun altında bu italyanlar da çıkabilir bir gün götlerine bu olaylar da patlayacak akıllanmadı itler.

7 milyar borçlu 15 € milyon aşağı yukarı 300 milyon tl harcama yapmış bir kulüp istiyorsa 700 yılda ödeme şartı olsun 25 milyon € 500 milyon tl harcama yapamaz üstelik euronunda 20 olduğu gelirlerinin tl olduğu ülkede

Benim anlamadığım,22 m vericez 30m euro serbest maddesi niye koyalım üstüne maaşı cıkarsan 4m euro için mi 22m riske giricez cok saçma.

fbye gidecek topçu niye GS gönderilerinde yatıp kalksın. fbnin ilgisinin bile olduğunu sanmıyorum. Bizim bi projemiz var, borç harç için. Adamların bu bile yok, neyle verecek bu paraları. Üstelik liste verilmiş UEFA'ya sanırım, lig için mi verecek bu paraları. Baya sıkma bi haber. Etkileşim işi.
Çok mantıksız ve beyinsizce bir iş. Yani tam Fener'in kalemi

fbye gidecek topçu niye GS gönderilerinde yatıp kalksın. fbnin ilgisinin bile olduğunu sanmıyorum. Bizim bi projemiz var, borç harç için. Adamların bu bile yok, neyle verecek bu paraları. Üstelik liste verilmiş UEFA'ya sanırım, lig için mi verecek bu paraları. Baya sıkma bi haber. Etkileşim işi.
Fake galiba o resimler

hos gedsonu hatirla

Nicolo Zaniolo beyler ciddi ciddi geliyor lan. 23 yaşında ve İtalya futbolunun gelecekteki starı olarak gösterilen ve geçmişte sakatlıklar yaşamasa tahminen A class takımlarda olacak olan gerek on gerek sağda inanılmaz performans verecek bir dünya starımız yükleniyor.. InCollage_20230206_003426156.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt