Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zekeriya da iyi bir alternatif gibi. Sakatlik acisindan risk yok, genc eleman.

İşe bak yav. €25m verip alıcam adam isterse €30m verene gidebilecek. Herife €3m maaş verecem bu süreçte yani bir sene oynayıp gitse kar bile etmiyorum gittiğinde. Tüm riski de ben üstleniyorum bu herifi bir sene oynatmak rehabilite etmek için öyle mi. Tutmazsa da olan €25m bonservise ve gömdüğüm yaklaşık €15m maaşa oluyor he mi. De get Roma adamı hasta etme.

Nicolo Zaniolo beyler ciddi ciddi geliyor lan. 23 yaşında ve İtalya futbolunun gelecekteki starı olarak gösterilen ve geçmişte sakatlıklar yaşamasa tahminen A class takımlarda olacak olan gerek on gerek sağda inanılmaz performans verecek bir dünya starımız yükleniyor.. Ekli dosyayı görüntüle 191699

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aha zehirli ok geldi.
Bu transferi rafa kaldırmanın vakti geldi Muslera gibi şanssız herif zaten 2 kere bağ sakatlığı geçirmiş. Şimdi bir tereddüte düştüm.

Zaniolo FB'de...

Kaynak:
FoJNe9iXgAAgd1t
Nevzat mi la bu? :hehe:

Bu 19 yasinda genc topcu muazzam gorunuyor.

Zaniolo olmasa, direk onu almak lazim.

zaniolo transferinde tek pürüz serbest kalma maddesi bence. zaniolo ilerde premier lige falan daha kolay ucuza gitmek için 30m bedel istiyor bizimkiler daha fazla olmasını ister bu ücretin

biz di marrzio ve romanoya göre 22 verdik
fb sözde 20 ve bonus verdi pedulla yavsagına göre

oyuncu bizle anlaştı.bu işi bugun bitiririz,icardideki gibi.bu zaniolo çünkü.roma 2 milyon fazla istiyosa,çözülür durum.iyi geceler

Ben Ali Koç olsam kendimi kurtarmak için zanioloya girerim şuan evet mantıklı, ama bir yandan da iş bitmeden di marzioya kadar haber sızması ve adamın gonderilerimizi beğenmesi mantıklı gelmiyor. Bence iş bitmiştir, ama bitmese bile dediğim gibi hazır pazarlıkları süren bi transfere girerdim ve fiyat yukseltirdim çünkü başarısızım ve taraftarımı kandırmam lazım, neyse isterlerse 30 verip alsınlar biz o hırsla emin olun farkı açarak şampiyon oluruz önemli olan yönetimin vizyonu

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

zakaryanı chelsea rusyaya para sokamadıgı icin alamamıs 15 mılyona anlasmıslar herif de bruyne gibi topcu valla

alsak chelsea ye satarız 30 a

biz di marrzio ve romanoya göre 22 verdik
fb sözde 20 ve bonus verdi pedulla yavsagına göre

oyuncu bizle anlaştı.bu işi bugun bitiririz,icardideki gibi.bu zaniolo çünkü.roma 2 milyon fazla istiyosa,çözülür durum.iyi geceler
Sergio icardi toreyra mertens muslera gibi itslyan menşeili dünya starları mı

Lincoln pedro irfan mhy arao gibi köylüler mi

Igor Zaniolo: 'Di ogni amore ci è rimasto solo Gala.'
Igor Zaniolo: 'Cimbom, la mia vita è sacrificata per te, nulla può cambiare il tuo amore in questo mondo.'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt