Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.960
- 26.718
- 2.948
Benim oynadığım maçların %90ında olmuyor o iş
olum rastgele 10 mac oynasan (iran, fransa 2. ligleri haric) 7si ztn kafadan tutuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim oynadığım maçların %90ında olmuyor o iş
aha zehirli ok geldi.Nicolo Zaniolo beyler ciddi ciddi geliyor lan. 23 yaşında ve İtalya futbolunun gelecekteki starı olarak gösterilen ve geçmişte sakatlıklar yaşamasa tahminen A class takımlarda olacak olan gerek on gerek sağda inanılmaz performans verecek bir dünya starımız yükleniyor..Ekli dosyayı görüntüle 191699
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu nasıl bi topcuymus
Neden fbye gidiyor belliNicolo Zaniolo beyler ciddi ciddi geliyor lan. 23 yaşında ve İtalya futbolunun gelecekteki starı olarak gösterilen ve geçmişte sakatlıklar yaşamasa tahminen A class takımlarda olacak olan gerek on gerek sağda inanılmaz performans verecek bir dünya starımız yükleniyor..Ekli dosyayı görüntüle 191699
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valencia sociedad barça maçlarına oynadım 3ü de olmadı kankaolum rastgele 10 mac oynasan (iran, fransa 2. ligleri haric) 7si ztn kafadan tutuyor
Nevzat mi la bu?Zaniolo FB'de...
Kaynak:
![]()
Baron SachaNevzat mi la bu?![]()
bu nasıl bi topcuymus
Valencia sociedad barça maçlarına oynadım 3ü de olmadı kanka
Samiyenhaber ana hedef zaniolo olmazsa zakharyan demiştiBu 19 yasinda genc topcu muazzam gorunuyor.
Zaniolo olmasa, direk onu almak lazim.
Samiyenhaber ana hedef zaniolo olmazsa zakharyan demişti
Sergio icardi toreyra mertens muslera gibi itslyan menşeili dünya starları mıbiz di marrzio ve romanoya göre 22 verdik
fb sözde 20 ve bonus verdi pedulla yavsagına göre
oyuncu bizle anlaştı.bu işi bugun bitiririz,icardideki gibi.bu zaniolo çünkü.roma 2 milyon fazla istiyosa,çözülür durum.iyi geceler