Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pedulla bizim bonuslarla €20m teklif ettiğimizi, Fener'in bonuslarla €25m verdiğini söylüyor.

Biz serbest kalma maddesini yüksek istiyormuşuz (rakam söylememiş) ama Fener €30m serbest kalma maddesine razıymış.
Fener girdiyse kesin yine üçkağıt yapmaya girmiştir.Alıp 6 ay sonra satıp birşeyler planlıyordur.İtalyan klüpleriyle yaptıkları zaten şaibeli.

Yaptığım yorumdan keremi bokladığımı çıkardıysan o senin sorunun ''beyni olsa 10 tane zaniola eder'' yazınca boklamışmı oluyorum? bir de yunus keremden daha yetenekli yazdım bunları yazınca boklamış mı oluyorum? Arda'yı övdüğümü de kendin uyduruyorsun. 10 numara mevkinde gelecek vaat eden bir oyuncuları var iken zaniolayı almaları hata diye yazdım.
Muhabbete ortadan girmiş olacağım ama beyinsiz demiş oluyorsun adama.

Pedulla bizim bonuslarla €20m teklif ettiğimizi, Fener'in bonuslarla €25m verdiğini söylüyor.

Biz serbest kalma maddesini yüksek istiyormuşuz (rakam söylememiş) ama Fener €30m serbest kalma maddesine razıymış.
artık ilgilenmiyorum abi ya.her transfer dönemi aynı boklar.bıktım bu tarz transfer haberlerinden,kusura bakmasınlar.sampiyon olalım yeter,transfer falanda beklemiyorum.bu kadar transfer şatafatına bu fb haberleri falan hos olmuyor.işi bitirsinler ya da transferi kapatsınlar.her dönem aynı haltlar.gedsondaki şok yetmedi ,illa beynimizi.

Allah rahatlık versin herkese.fbnin de pedullanında koyayım

Alsınlar alsınlar sene sonu bizde 5 İ yatırır ellerinden Arda’yı alırız o zaman görürüm ben onları arda gibi yetenekli adamları varken aynı mevkiye 30 milyon gömüp zaniolo alan adam malın önde gidip bayrak taşıyanıdır

Bu paralar gerçek mi yaw ben böyle bir transfer olayı hatırlamıyorum biz 20 M euro vermişiz YİRMİİİ ya YİRMİ. Göya febe de araya girmiş 25 demiş YİRMİBEŞ yuhh. biz bu paralarla komple transfer dönemi bitiriyoruz yaw bu ne iş anlamadım. Tüm renkdaşlara iyi geceler hamsilere iyi koyduk.

Fenerde 25m olsa

dembele
kanat forvet
orta saha

alirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt