Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.300
- 10.675
- 1.423
Zoniolo filan umrumda değil Muslera biran önce geri dönsün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani abi olmutorsa zaman kaybında gerek yokBu da mantıklı
Fener girdiyse kesin yine üçkağıt yapmaya girmiştir.Alıp 6 ay sonra satıp birşeyler planlıyordur.İtalyan klüpleriyle yaptıkları zaten şaibeli.Pedulla bizim bonuslarla €20m teklif ettiğimizi, Fener'in bonuslarla €25m verdiğini söylüyor.
Biz serbest kalma maddesini yüksek istiyormuşuz (rakam söylememiş) ama Fener €30m serbest kalma maddesine razıymış.
Muhabbete ortadan girmiş olacağım ama beyinsiz demiş oluyorsun adama.Yaptığım yorumdan keremi bokladığımı çıkardıysan o senin sorunun ''beyni olsa 10 tane zaniola eder'' yazınca boklamışmı oluyorum? bir de yunus keremden daha yetenekli yazdım bunları yazınca boklamış mı oluyorum? Arda'yı övdüğümü de kendin uyduruyorsun. 10 numara mevkinde gelecek vaat eden bir oyuncuları var iken zaniolayı almaları hata diye yazdım.
artık ilgilenmiyorum abi ya.her transfer dönemi aynı boklar.bıktım bu tarz transfer haberlerinden,kusura bakmasınlar.sampiyon olalım yeter,transfer falanda beklemiyorum.bu kadar transfer şatafatına bu fb haberleri falan hos olmuyor.işi bitirsinler ya da transferi kapatsınlar.her dönem aynı haltlar.gedsondaki şok yetmedi ,illa beynimizi.Pedulla bizim bonuslarla €20m teklif ettiğimizi, Fener'in bonuslarla €25m verdiğini söylüyor.
Biz serbest kalma maddesini yüksek istiyormuşuz (rakam söylememiş) ama Fener €30m serbest kalma maddesine razıymış.
Abdülkerim Bardakcı33 yaşındayım hiç hatırlamıyorum bizden önce rakip takımın istediği topçuya salça olduğumuzu var mı böyle bi transferimiz ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen yaw. 22 milyona 2 tane oyuncu alirizfener aldıysa daha iyi zaniola'ya vereceğimiz parayı başka topçuya gömeriz sıkıntı yok fener futbolcu öğütme fabrikası zaten seneye karagümrük v.b takıma bedelsiz kiralarlar.
Teşekkürler. Alan yoktu zaten.
Bu adamın şanssızlığı nedir harbi yav ne sakatlıklar yaşadı, ligte başka kaleci yok böyle şeyler yaşayanYine ofsayt pozisyonda sakatladılar adamı itoğulları neyseki çok ciddi değil.
Yetmez dursun başkan çıldırdı şampiyonluk istiyor. Türkiye'nin Bayern Münihi olmak istiyor. Zaniolo ile birlikte ikisinide alıp mali koçu intihar'a sürüklemek istiyor.zakharyanın cıkıs maddesı 15 mılyonmus
direk cekelım bu herifi
Çelsi alamadı çocuğu ambargo yğzündenzakharyanın cıkıs maddesı 15 mılyonmus
direk cekelım bu herifi
Ayı gibi dalıyorlar her seferinde adama maalesef.Bu adamın şanssızlığı nedir harbi yav ne sakatlıklar yaşadı, ligte başka kaleci yok böyle şeyler yaşayan
Chelsea'ya 70 milyon euro.zakaryanı chelsea rusyaya para sokamadıgı icin alamamıs 15 mılyona anlasmıslar herif de bruyne gibi topcu valla
alsak chelsea ye satarız 30 a