- 26 Ocak 2021
- 35.296
- 33.917
- 2.233
Bu herifte 15 milyon mu neydi madem para var bunu alırız dert değil.Bu 19 yasinda genc topcu muazzam gorunuyor.
Zaniolo olmasa, direk onu almak lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herifte 15 milyon mu neydi madem para var bunu alırız dert değil.Bu 19 yasinda genc topcu muazzam gorunuyor.
Zaniolo olmasa, direk onu almak lazim.
Konuşulan madde de İtalya'dan teklif gelirse üzerine isteniyormuş. İtalya ligini kapsayacak bir maddeymiş yanizaniolo transferinde tek pürüz serbest kalma maddesi bence. zaniolo ilerde premier lige falan daha kolay ucuza gitmek için 30m bedel istiyor bizimkiler fazla olmasını ister bu ücretin
birader 1 saat once keremı bokluyordun sımdı arda övüyorsun enteresan!!!Yalnız fenerde Arda güler gibi bir yetenek var iken gidip zaniolayı alırlarsa harbi mallık yaparlar.
cevabı vermişssin zaten.herif bizle anlaşmış,bizi istedikten sonra bize gelir.2 milyon çözülmeyecek mesele değilSergio icardi toreyra mertens muslera gibi itslyan menşeili dünya starları mı
Lincoln pedro irfan mhy arao gibi köylüler mi
Bu italya liginde oynayanların italya aşkıda bir ilginç ya.Konuşulan madde de İtalya'dan teklif gelirse üzerine isteniyormuş. İtalya ligini kapsayacak bir maddeymiş yani
Yaptığım yorumdan keremi bokladığımı çıkardıysan o senin sorunun ''beyni olsa 10 tane zaniola eder'' yazınca boklamışmı oluyorum? bir de yunus keremden daha yetenekli yazdım bunları yazınca boklamış mı oluyorum? Arda'yı övdüğümü de kendin uyduruyorsun. 10 numara mevkinde gelecek vaat eden bir oyuncuları var iken zaniolayı almaları hata diye yazdım.birader 1 saat once keremı bokluyordun sımdı arda övüyorsun enteresan!!!
Pedulla bizim bonuslarla €20m teklif ettiğimizi, Fener'in bonuslarla €25m verdiğini söylüyor.biz di marrzio ve romanoya göre 22 verdik
fb sözde 20 ve bonus verdi pedulla yavsagına göre
oyuncu bizle anlaştı.bu işi bugun bitiririz,icardideki gibi.bu zaniolo çünkü.roma 2 milyon fazla istiyosa,çözülür durum.iyi geceler
22 mülyona ekibimizi PAULO DYBALA ilen şarz edersek daha mantıklı olacaktır innit
Rosier yaptı 1 maç ceza aldı10 maç ceza yer
Rosier daha bile beterini yaptı galiba ama bize düşmanlıkları malum.Rosier yaptı 1 maç ceza aldı