Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo transferinde tek pürüz serbest kalma maddesi bence. zaniolo ilerde premier lige falan daha kolay ucuza gitmek için 30m bedel istiyor bizimkiler fazla olmasını ister bu ücretin
Konuşulan madde de İtalya'dan teklif gelirse üzerine isteniyormuş. İtalya ligini kapsayacak bir maddeymiş yani

Yalnız fenerde Arda güler gibi bir yetenek var iken gidip zaniolayı alırlarsa harbi mallık yaparlar.

Almayalım niye uğraşıyoruz ki bu kadar?Bence bizimkilerin başka planları var 22 verip 30a satılacaksa o riske girilmez.Var işin içinde bir iş.

birader 1 saat once keremı bokluyordun sımdı arda övüyorsun enteresan!!!
Yaptığım yorumdan keremi bokladığımı çıkardıysan o senin sorunun ''beyni olsa 10 tane zaniola eder'' yazınca boklamışmı oluyorum? bir de yunus keremden daha yetenekli yazdım bunları yazınca boklamış mı oluyorum? Arda'yı övdüğümü de kendin uyduruyorsun. 10 numara mevkinde gelecek vaat eden bir oyuncuları var iken zaniolayı almaları hata diye yazdım.

son 2 saatten memnun değilim.zamanım çalındı yavsak fb yüzünden.neyse elbet rövansı alırız

biz di marrzio ve romanoya göre 22 verdik
fb sözde 20 ve bonus verdi pedulla yavsagına göre

oyuncu bizle anlaştı.bu işi bugun bitiririz,icardideki gibi.bu zaniolo çünkü.roma 2 milyon fazla istiyosa,çözülür durum.iyi geceler
Pedulla bizim bonuslarla €20m teklif ettiğimizi, Fener'in bonuslarla €25m verdiğini söylüyor.

Biz serbest kalma maddesini yüksek istiyormuşuz (rakam söylememiş) ama Fener €30m serbest kalma maddesine razıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt