- 3 Temmuz 2012
- 134.049
- 80.883
- 5.198
ukrayna savasından alamamıslar heralde ambargodanBu herif epey iyi gibi ya, Chelsea Arsenal falan istemiş de bir şekilde alamamislar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ukrayna savasından alamamıslar heralde ambargodanBu herif epey iyi gibi ya, Chelsea Arsenal falan istemiş de bir şekilde alamamislar
Evet chelsea ambargodan dolayı alamamış galiba satılmadan önce.Bu herif epey iyi gibi ya, Chelsea Arsenal falan istemiş de bir şekilde alamamislar
Şeytanın avukatlığını yapayım Fener adamı istediği serbest kalma bedeline bırakmaya razı, İtalya'ya çok topçu yollamışlıkları var ve Roma'yla anlaşmak adına biz ne veriyorsak iki fazlası diyebilecek noktada.Adam fenerden kimseyi takip etmiyor kimse tanımıyor bizim takımda tanıdığı bi tok insan var Mancini faktörü var gönderilerimizi de takip ediyor beğeniyor bu adam Türkiye’de başka takıma gitmez
Zakharyanın profili nasıl
Abi keyfi bilir der geçerim kişisel görüşüm böyle bi durum varsa hayırlı işler derim kalkarım o paraylada gider 2 kanat çeker Ligi delik deşik ederimŞeytanın avukatlığını yapayım Fener adamı istediği serbest kalma bedeline bırakmaya razı, İtalya'ya çok topçu yollamışlıkları var ve Roma'yla anlaşmak adına biz ne veriyorsak iki fazlası diyebilecek noktada.
Ben biraz Mudryk transferine benzetiyorum. Orada da oyuncu Arsenal'i çok istiyordu, Zinchenko vardı, oyuncu bir yıldır Arsenal hesaplarını takip ediyor hikaye paylaşım layk ne var ne yok atıyordu yalvarıyordu adeta. Arsenal kulübüyle aylarca müzakere yaptı tam sona gelinmişken Chelsea ne veriyorlarsa bir fazlası hem biz de büyük kulübüz dedi ve işi bitirdi.
Olabilir yani.
Ben güveniyorum yönetime öyle şartlara razı olmayacak kadar iş bildiklerini kanıtladılar. Böyle bir fırsat çıkmışken bazı çılgınlıkları göze almalarını anlarım ama o kadar dezavantajlı bir anlaşmaya razı olmayacakları da aşikar. Alternatifleri de net hazırdır ve eminim aratmayacak kalitede adamlardır bu kadar güven oluştu bende net şekilde yaz sonrası o yüzden çok rahatım.Her geçen dakika iyice soğumaya başlıyorum bu zaniolo transferinden iyice mantıksız bir transfere doğru gidiyor.Biz en son ne zaman 30m üstü hadi onu geçtim 15m üstü oyuncu sattık kaç sene önce ndiaye harici oda 40 yılda 1 üstelik oyuncu diyecek benim serbest kalma maddem 30m ama ben hemen gitmek istiyorum max teklif 20 diyecek yoksa oynamam diyebilir her bir ihtimal var bu işin içinde.
Profili iyi gibi duruyor.
Bunca hengame arasında PVA'dan kurtulmamız çok iyi oldu. Emre Taşdemir yerine Uğur Çiftçi çok iyi olurdu evet ama yapacak bir şey yok. Sağlık olsun.
Hasan abi hg ağzından bal damlıyorYa siz delimisiniz. Yoke fener 30 milyon veriyormuş da Zaniolo alıyormuş da. Fener önce kıçına don alsın. Zaniolo Türkiye'ye gelecekse bize gelecek. Rahat olun...
Şu mesaja katılıyorum bende bziim uğraştığımız rakamlar 10-15 milyon taksitli şekilde bu adam için romada koparmaya çalışıyor biraz biterse 10-15 bandında bitircez 20-25 şer çok zorAcayip yazılar okudum yok milan hülle transferiymiş kulüpler taksitle parasını verecekmiş yazın milandan alacakmış.
Milan 20 milyon euro vermiş kabul edilmemiş ama yazın italyaya 30 milyon euro çıkış maddesi koydurmak istiyor kendisi çünkü milan malın önden gideni 10 milyonu yazın olacak şekilde vermek aklına gelmemiş.
Ha birde oynattığın kar kalacakmış. Hazirana kadar 1.75 milyon euro maaş 25 milyon euro bonservis. + bonservisin kdv'si en iyi ihtimal %20 yani +5 milyon euro vergi. Toplam 32 milyon euro harcayacaksın ama 2 milyon oynattığın için kar olacakmış.
Mantık dışı olan kısım şu hadi hülle oldu diyeli bu parayı bugün milan vermiş olması gerekir. E milan 30 milyon euro vermeyi kabul ettiyse 10 gün önce niye 20 teklif etti ki?
Sonra hadi diyelim sen anlaştın aldın, zaniolo dan dun toplara giren adam sırf bu sebeple 2 kere diz bir kere de omuz sakatlığı yaşam oyuncu. Parayı sen verdin milan yazın veririz dedi hatta ön sözleşme imzaladın adam gitti yine dengesiz daldı ve sakatlandı.
32 milyon euro verdiğin oyuncu eline patladı. Bu risk alınır mı? Milan sakatlanabilecek bir oyuncuyu kendi kontrolü olmadığı bir lige veya kulübe göndermek ister mi? Hdi gönderdi diyelim parasını peşin verip bu riske girer mi zaten psikolojisi bozuk adam işler daha boka sardığında futbolu falan bırakır bu.
Milana bugünden 30 milyon cash paraya vermediğin sürece mantıksız oğlu mantıksız bir transfer hangi kulüp olursa olsun. Adama geçen hafta 20 milyon vermişler güya milana gitmek istediği için premier lige gitmemiş. Roma nasıl bir mal kulüp ki milana aynı paraya vermemiş.
Mallıklar üzerine mallık birikiyor gibi görünüyor. Her kafadan bir uydurma bilgi sallamamak gerekir.
Milan işi kolpa yav bournemouth'u beğenmediği için gitmedi hıyar pl de olsa küme düşme potası takımı sonuçta. Bu italyanlar ve italyada oynayanlar o lige baya düşkün oluyor niyeyse o serbest kalmayı oradan top 1 biri ister diye koydurmak istiyordur büyük ihtimal.Acayip yazılar okudum yok milan hülle transferiymiş kulüpler taksitle parasını verecekmiş yazın milandan alacakmış.
Milan 20 milyon euro vermiş kabul edilmemiş ama yazın italyaya 30 milyon euro çıkış maddesi koydurmak istiyor kendisi çünkü milan malın önden gideni 10 milyonu yazın olacak şekilde vermek aklına gelmemiş.
Ha birde oynattığın kar kalacakmış. Hazirana kadar 1.75 milyon euro maaş 25 milyon euro bonservis. + bonservisin kdv'si en iyi ihtimal %20 yani +5 milyon euro vergi. Toplam 32 milyon euro harcayacaksın ama 2 milyon oynattığın için kar olacakmış.
Mantık dışı olan kısım şu hadi hülle oldu diyeli bu parayı bugün milan vermiş olması gerekir. E milan 30 milyon euro vermeyi kabul ettiyse 10 gün önce niye 20 teklif etti ki?
Sonra hadi diyelim sen anlaştın aldın, zaniolo dan dun toplara giren adam sırf bu sebeple 2 kere diz bir kere de omuz sakatlığı yaşam oyuncu. Parayı sen verdin milan yazın veririz dedi hatta ön sözleşme imzaladın adam gitti yine dengesiz daldı ve sakatlandı.
32 milyon euro verdiğin oyuncu eline patladı. Bu risk alınır mı? Milan sakatlanabilecek bir oyuncuyu kendi kontrolü olmadığı bir lige veya kulübe göndermek ister mi? Hdi gönderdi diyelim parasını peşin verip bu riske girer mi zaten psikolojisi bozuk adam işler daha boka sardığında futbolu falan bırakır bu.
Milana bugünden 30 milyon cash paraya vermediğin sürece mantıksız oğlu mantıksız bir transfer hangi kulüp olursa olsun. Adama geçen hafta 20 milyon vermişler güya milana gitmek istediği için premier lige gitmemiş. Roma nasıl bir mal kulüp ki milana aynı paraya vermemiş.
Mallıklar üzerine mallık birikiyor gibi görünüyor. Her kafadan bir uydurma bilgi sallamamak gerekir.