Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maxim bence 8 de oynayabilir. İkinci yarı hem Rashica hem Zaniolo oynatmak istersek Mertens yerine de girebilir yerli statüsünde. Kötü fikir değil. Djilobodji'ye hiç ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum Ross, Ayhan ve Bayram varken. Mesela Fenerbahçe'nin stoper olarak daha çok eksiği var, oraya gidebilir. Figueiredo bizde süre alabilir mi emin değilim.
Bence Maxim ligimizin en iyi yabancılarından biri. Bakasetas'tan fersah fersah üstün olduğunu düşünüyorum. Sergio'nun alternatifi olabilecek kapasitede. Sergio olmadığında yerli statüsünde kullanılabilecek bir Maxim, takımı çok rahatlatır.

Yurt dışında bir hazırlık maçı yapsak iyi olurdu. İsveç olabilir mesela 1 Nisan'a kadar ara varmış sanırım orada. Orada bir takım ile bir maç olabilir aslında gelirleri bağışlanmak üzere.

Yarım sezon adekugbe yada hanusek nasıl olur?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 haftalık süreçte konuşamadık fakat Onur Bulut'un sene sonu için fenerbahçe yazılırken bir anda beşiktaş'a transferi de ilginç oldu tek taraflı sözleşme feshederek almışlar aynı bizim Oğulcan Çağlayan meselesine döneceğini düşünüyorum. Kayseri cephesi depremden dolayı fazla konuşmadı fakat ilerleyen süreçlerde baya gündem olabilecek bir transfer yaşanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt