Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.154
- 16.069
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GS sözlükte başlıkta tesislerinin çalışılmayacak durumda olduğu yazılmış.Niğde takımlarına izin verilmemeliydi
mac baslıgında da senle konustuyduk sanki bu herif hakkında.ben cok begeniyorum.iyi herif.
gs düşmanlarını öldüreceğiz sloganı
Mehdi Boudjema nın sözleşmesi 30 Haziranda bitiyor
Bunu gördüm bir tek
Muslera en fazla 1 maç kaçırır bence zaten.Muslera dönene kadar Okan idare eder, Günay'a kesinlikle gerek yok. Zaten Okan'dan iyi degil.
Bence Maxim ligimizin en iyi yabancılarından biri. Bakasetas'tan fersah fersah üstün olduğunu düşünüyorum. Sergio'nun alternatifi olabilecek kapasitede. Sergio olmadığında yerli statüsünde kullanılabilecek bir Maxim, takımı çok rahatlatır.Maxim bence 8 de oynayabilir. İkinci yarı hem Rashica hem Zaniolo oynatmak istersek Mertens yerine de girebilir yerli statüsünde. Kötü fikir değil. Djilobodji'ye hiç ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum Ross, Ayhan ve Bayram varken. Mesela Fenerbahçe'nin stoper olarak daha çok eksiği var, oraya gidebilir. Figueiredo bizde süre alabilir mi emin değilim.
Mac günü cekirdek satan,atki satan ve baska seylerden kazancini saglayan insanlarin gecimini de konuyu acan bjkli vb.leri saglar zaten.Şöyle gereksiz konuları tasiyip daha fazla gundem olmasini sağlamayalım lutfen.bu ulke 99 depreminden sonra Galatasarayin avrupa başarısıyla yara sardi.![]()
Forumfbde de ayni kafa![]()
Turkiye yi bitiren, kemiren insan tipidir bu. O dusuk zekasiyla tribune oynamaya calisan surungenden de cok surunen tiplemelerdir bunlar.13 yıl kadar Gebze'de yaşadım. Türkiye'nin en yobaz yerlerinden biridir. Oradan çıkmış herhangi birini ciddiye almaya değmez.