Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El kaabi- zaniolo var oynayamaz
Lobzhanidze- saf bir kanat ve çok hızlı ama saç baş yoldurma potansiyeli var
Adekugbe-eksiğimiz
Maxim-güzel rotasyon olur
Jevtovic-ön libero rotasyonu düşğnğlebilir
Djilobodji- tecrübeli stoper rotasyona iyi olur
Adekugbe'yi bir kere kesin olarak almak lazim. Yerli sayilacak her sol bek isimize yarar.

Ilaveten forvet veya orta saha rotasyonunu kuvvetlendirebiliriz.

Ruben Ribeiro veya Jevtovic
El Kaabi veya Figueiredo

Zakharyan'i falan alamayiz artik daha sen önce Yusuf'u kazanmaya bak sürekli dışarıdan transfer isteyenlere bu sözüm. Ayni yere 100 oyuncu alıp napacagiz? FM'de bile oyuncu yönetime rahatsız olduğunu söyler böyle dedikodular sonrasi

Muslera bu sezon ki formu ile en az 2 sene daha banko oynar görüntüsü veriyor buraya gelecek olan kaleci bunu göze alıp pekte gelmeye sıcak bakmaz , bu da kaleci transferinde kolay bir durum değil.

Zakharyan'i falan alamayiz artik daha sen önce Yusuf'u kazanmaya bak sürekli dışarıdan transfer isteyenlere bu sözüm. Ayni yere 100 oyuncu alıp napacagiz? FM'de bile oyuncu yönetime rahatsız olduğunu söyler böyle dedikodular sonrasi

Muslera bu sezon ki formu ile en az 2 sene daha banko oynar görüntüsü veriyor buraya gelecek olan kaleci bunu göze alıp pekte gelmeye sıcak bakmaz , bu da kaleci transferinde kolay bir durum değil.
ama içime dogdu biz alacagız bu cocugu

Yusuf Demir konusunda oyuncunun sürekli sakatlığı bana gerçekçi gelmiyor her maç yaklaştığında antrenmanlarda gözüken futbolcu maç günü sakat olduğu söyleniyor burada geriye tek seçenek kalıyor disiplinsiz hareketler sergiliyor olabilir. Hocanın elinde Barış Alper bile değerlenirken Yusuf biraz da suçu kendinde bulmalı ilk girdiği Kasımpaşa maçında oynadığı futboldan eser yok hoca ondan sonra her maç belli bir süre şans verdi ama değişen bir şey olmadı sorun bana biraz oyuncuda gözüküyor ya egosu kırılır futbol oynamaya başlar ya da yerine biri alınır. Ama olur da oyuncuyu kazanırsak da çok büyük oyuncu olma yolunda ilerleyecektir.

Yusuf Demir konusunda oyuncunun sürekli sakatlığı bana gerçekçi gelmiyor her maç yaklaştığında antrenmanlarda gözüken futbolcu maç günü sakat olduğu söyleniyor burada geriye tek seçenek kalıyor disiplinsiz hareketler sergiliyor olabilir. Hocanın elinde Barış Alper bile değerlenirken Yusuf biraz da suçu kendinde bulmalı ilk girdiği Kasımpaşa maçında oynadığı futboldan eser yok hoca ondan sonra her maç belli bir süre şans verdi ama değişen bir şey olmadı sorun bana biraz oyuncuda gözüküyor ya egosu kırılır futbol oynamaya başlar ya da yerine biri alınır. Ama olur da oyuncuyu kazanırsak da çok büyük oyuncu olma yolunda ilerleyecektir.
Tam olarak ne olduğunu bilmeden yorum yapamam o konuda ama Yusuf öyle kolayca kenara atılacak bir oyuncu degil, iyi para verdik çünkü potansiyeli yüksek. Henüz 19 yaşında, üzerine emek verip kazanmaya bakmalıyız. Barış Alper'le falan uğraşacağımıza Yusuf gibi birine zaman ayırmak daha doğru.

Henüz 19 yaşında biri onunda zamanı gelecektir kestirip atmamak lazım 6 milyon vermişken.

yusuf demir haritası nedeniyle sakatlıklara çok acıktı bu sene.yalan yok orda.barıs alpere sadece forvette zaman ayırmalı,onun dısında o cocuktan bişey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt