Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi sakatlandımı zaten icardinin yerini dolduracak forvet avrupada varmı ?
o gömdüğünüz gomis olmasa şu anda lider bile değildik
evet gomis lig sonuna kadar gerekirse 10 maçtada oynar

Yav ben ne diyorum sen ne diyosun Allahaşkına mesajları anlamaya kapasiteniz yetmiyorsa cevap vermeyin rica ediyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fb e spor formamızı çıkarıp yorum yapalım pls
images

sanırım bize öyle benficadan talisca ve aboubakar hiç düşmeyecek, 2 sene kiralık falan.biz anca para ile alıyoruz.herifler gomez ve aboubakar ile sapkadan tavsan cıkardı 2016 ve 2021de resmen.ne şans vav.gomez bize gelecekti,istemedik.tuttu heriflerde

Ben bu Zakharyan'a fena tutuldum. Belhanda'dan sonraki yeni dünya yıldızımız olabilir
belhandadan sonra kolay kolay öyle bir dünya yıldızı zor buluruz, her gelen onun baskısı ağırlığı ve belhandanın gölgesi altında ezilebilir , en az 20,30 yılda bir gelir öylesi, o yüzden unutalım

Bi forvet lazım ama geç kaldık daha onun için, ben sanmıyorum avrupadan da adam baktığımızı ama figueredo'yu da beğenmiyorum bizde oynamamaz bence.Icardi reyisin sağı solu belli olmaz çünkü şova devam da edebilir , ben gidiyorum da diyebilir.Ben hiç güvenmiyorum adamın mentaline.

oyuncu hakkında bilgisi olan var mı?u21 kuralına uyuyo,belki kiralarız opsiyonlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt