Taner Selman
Büyük Kaptan
Barisin forvet Performansi baya iyidi
Şu an için kalan maçlarda kendisine güvenip tam anlamıyla forvette randımanlı oynar diyemiyorum Barış’a .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Barisin forvet Performansi baya iyidi
Deprem felaketinden etkilenen bölge için seferberlik ilan eden Galatasaray, ligden çekilme kararı alan kulüp takımlarını da ihmal etmedi.Alabiliyorsak sol bek yeterli olur hem Zaniolo hem Rashica'yı aynı anda yedek bırakma lüksümüz yok.
Mertens'in eşi röportajında Mertens'in seneye futbolu bırakabilecekmiş gibi konuşmuş. Seneye için düşünülüyor olabilir mi? Mertens yerine.Yok da Rowe’yi napıcaz.
siyah formali caprildi mi?Deprem felaketinden etkilenen bölge için seferberlik ilan eden Galatasaray, ligden çekilme kararı alan kulüp takımlarını da ihmal etmedi.
Galatasaray'da, Hatayspor'un sol beki Sam Adekugbe de listeye dahil edildi.
Eğer Hatayspor kabul ederse Kanadalı sol bek sezon sonuna kadar kiralanacak ve böylece maliyetleri Galatasaray tarafından karşılanacak.
Ekli dosyayı görüntüle 192345
kaynak:haber 7 ve ceşitler spor siteleri
Benden fazla pompası var başka bir konuda 5 kez halvet oldum postunu gördüm dumura uğradım.Yeğeninin elinden tut da yol yordam öğret, İngilizin tekine aşıkmış
Maxim'i Sergio'ya alternatif olarak takıma katmalıyız. Ben çok beğeniyorum bu Rumen'i
Ben öyle bir anlam çıkarmadım. Sakatlık yaşamazsa oynamaya niyetli zaten sözleşmesi de uzayacak.Mertens'in eşi röportajında Mertens'in seneye futbolu bırakabilecekmiş gibi konuşmuş. Seneye için düşünülüyor olabilir mi? Mertens yerine.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 sene Istanbul'da kalacaklarını söylediğini biliyorum.Mertens'in eşi röportajında Mertens'in seneye futbolu bırakabilecekmiş gibi konuşmuş. Seneye için düşünülüyor olabilir mi? Mertens yerine.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tanımıyorumsiyah formali caprildi mi?
Bu ne ya fena ritim kaybettik. Hele 2. bay haftamizEkli dosyayı görüntüle 192348
+ Türkiye Kupası
Bisey olmazBu ne ya fena ritim kaybettik. Hele 2. bay haftamiz
Figeredomu iyi golcü kel ölünce sırma saçlı olurmuş bu yabancı kontejanı muhabbeti çıkmasa bir kişi yüzüne bakmazdıFiguereido neden buraya gelsin ki ? Bence ligin en iyi golcülerinden banko oynayacağı bir yere gitmesi isabet olmuş..