Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan yazmıştı zamanında ama zaniolo aldık diye o transfer bitti

Yine baya ismi dönüyor. Bazı guvenilir (takipçisi az) olmayan hesaplar 11+3 milyona dinamo Moskova ile anlaşıldı diye yazıyorlar. Bilinen bir hesapta yada yabancı basında haber yok ama.

Chelsea ısrarlı bir şekilde istiyor. 10'nq alıp sezon sonu iyi bir paraya satılabilir.

Twitter'da Yakup Tanriyatapan isimli bir şahıs sürekli yazıyor. Bio'sunda gazeteci yazıyor. Daha önce ismini hiç duymadım.

Daha yeni almış Andrey Santos’u Chelsea

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yanliz söyle durum var bi yerde okudum mantikli.
Onyekuruyu geri cagirmislardi kontrati bittiginden dolayi (lig pandemiden dolayi ertelenmisti).

Icardi ve rashica icin de yapmasinlar simdi

Screenshot_20230214-181420.png
Zakhariyan TT olmuş. Bende herhalde aldık diye düşündüm. Sevinmiştim.

Bilemedim ya beyaz tenli yabancı bütün oyuncuları çiçaldauya benziyomu diye analiz ediyorum

Yani sadece koşsa cicaldauda koşardı bundan olmaz diyicem travma oldu herif bende
Rus ligi bence hala iyidir ki gecen sene de iyi oynamis. Cica kumardi ama tutmadi. Işte en az 2 milyon daha ucuz olabilirdi

Bu musapi küçükken atıp tutmamışlar. Baska açıklaması yok.

Rus ligi bence hala iyidir ki gecen sene de iyi oynamis. Cica kumardi ama tutmadi. Işte en az 2 milyon daha ucuz olabilirdi
Sen skils videosuna göre mi konuşuyosun tam maçını izledin ona göre mi

Biraz önce baktım maçına sara sara yarım saat,dinamo set met oynamıyo heral tam anlayamadım oyuncunun kalitesini ama intibam kaliteli bir ayağı var,süratli ve mücadeleci biri değil,sağ iç gibi konumlanıyodu sahada,kilit pas atabilen biri ve bana biraz çikıldauyu andırmasının sebebi sanırım saklanarak oynaması,bizim sergio ortalama bir maçta 50 kere topla buluşuyosa bu 15 kere temas ediyo gibi

Tabi yarım saat sara sara izledim kafamda bir fikir oluşsun diye,başka maçlarda çok daha etkindir baskındır onu bilemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt