Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.741
- 36.283
- 3.638
8 net diye biliyorum.8 brüt degilmiydi?
Tahminimce bonservisine hic birsey ödenmeyecek. Sorun geliri olur. Orda da 4 - 5 olur maasi, eger ki 8 brüt dogruysa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 net diye biliyorum.8 brüt degilmiydi?
Tahminimce bonservisine hic birsey ödenmeyecek. Sorun geliri olur. Orda da 4 - 5 olur maasi, eger ki 8 brüt dogruysa.
Baktık çok iyi katkı verdi , o zaman alırızAlmayız zaten de olur da satın almak istersek diye konmuş. Önemli değil yani sezon sonu döner.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok yav 8 net neye gelir. Brüttür o.8 net diye biliyorum.
Kazimla Adekugbe den iyi olan oynarSol bek için kazım hiç mi düşünülmüyor
Sol bek için kazım hiç mi düşünülmüyor
Kazimcan sakatlanmadan önce süper oynuyordu. Ins. ayni yerden devam eder.iyileştiği için hazırlık maclarında kazımcan oynayacak.şu an ilk 11 de solbek kazımcanın.adekugbenin önce psikolojisi düzelsin,şu an 11 oynayamaz adekugbe
Alınırsa üçüncü kaleci olarak bekler. Okan yine ikinci kaleci olur, dolayısıyla kendisine ayıp yapılmamış olur.Gaziantepten kaleci Günay ismi dolaşıyor medyada.
Böyle bir şeyin olduğuna inanmak istemiyorum.
ilk maçta gösterdiği profesyonellik dışı davranışları ortada. Ayrıca Muslera da maç kaçırmayacak gibi duruyor.
Kaldı ki Okan'a büyük ayıp. Sezon boyunca kulübede bekledi ve şimdi başka bir kaleci almak vefasızlık olur.
Kazimcan sakatlanmadan önce süper oynuyordu. Ins. ayni yerden devam eder.
evet herkes kazımcan oynamayacak sanıyor.ama kazımcan 11 oyuncumuzdu.adekugbe kaızmcanın alternatifiKazım yine bir sakatlık yaşarsa orda oynayacak yerli yok ona önlem işte Adegukbe
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kazım düşünülüyor da sakatlık durumu güvenilmez gibi.Sol bek için kazım hiç mi düşünülmüyor