Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyileştiği için hazırlık maclarında kazımcan oynayacak.şu an ilk 11 de solbek kazımcanın.adekugbenin önce psikolojisi düzelsin,şu an 11 oynayamaz.hani duyarlıyız ya,adekugbenin de depremzede oldugunu unutmamak ve kazımcana haksızlık yapmamak lazım

kazımın önü kapanmamalı 1. tercih kazım olmalı her türlü

oyuncu olarak da çok bi fazlası olduğunu düşünmüyorum adekugbenin

Bu kadroda icardi kesinlikle ama kesinlikle kalmalı ,puzzle ın son taşı gibi durmakta

Adekugbe iyidir, atlet sağlam oyuncudur ama savunmada zafiyetleri var. Kalan maçlarda yerli sayılması çok çok işimize yarayacak.

Ön tarafta elimizi rahatlatır. Opsiyona gerek var mı bilmiyorum ama iyi performans verirse öder alırız.

Opsiyon koymasan iyi performans verse sezon sonu diğer takımlarla birlikte saçma sapan bonservis fiyatı yarışına girilir.

Zorunlu opsiyon değilse güzel hamle yaptık bence. Hayırlı olsun.

Gaziantepten kaleci Günay ismi dolaşıyor medyada.

Böyle bir şeyin olduğuna inanmak istemiyorum.

ilk maçta gösterdiği profesyonellik dışı davranışları ortada. Ayrıca Muslera da maç kaçırmayacak gibi duruyor.

Kaldı ki Okan'a büyük ayıp. Sezon boyunca kulübede bekledi ve şimdi başka bir kaleci almak vefasızlık olur.
Alınırsa üçüncü kaleci olarak bekler. Okan yine ikinci kaleci olur, dolayısıyla kendisine ayıp yapılmamış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt