Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski fikstürde kupa maçı 28 şubat gibiydi ancak yeni fikstürde kupa maçlarının da tarihlerini değişmesi olası. Çünkü aynı tarihlere erteleme maçlarının konması planlanıyor
25-26 Şubat ligde ertelenen 4 maç oynatılacak hafta içi de kupa oynatılacak erteleme yok sadece lig başlama tarihi ötelendi diğer maçlar aynı duruyor başka tarihe ertelemediler.

Yetenek bakımından sıkıntısı pek yok Okan' ın. Ancak esas sorunu, özgüven noktasında ki o da kişilik yapısıyla alakalıdır ve en çok da kaleciler için önemlidir...

Günay ise tam tersine; yetenek için objektif bir değerlendirme yapmak mümkün olmasa da gözlemlediğim kadarıyla çok daha yüksek özgüvene sahip bir kaleci; oradan kazanıyor...
Okan Koçuk Bursaspor da çok iyiydi bence bizim taraftar biraz da o baskıyı oluşturdu özgüven kazansa tekrardan çok iyi duruma gelir dediğiniz gibi tek sorun özgüven ama taraftar o güveni verirse farklı olabilir.

Okan Koçuk Bursaspor da çok iyiydi bence bizim taraftar biraz da o baskıyı oluşturdu özgüven kazansa tekrardan çok iyi duruma gelir dediğiniz gibi tek sorun özgüven ama taraftar o güveni verirse farklı olabilir.
Buna tam olarak katılamayacağım. Transfer sürecinde de bahsetmiştim; tehlike bölgesine çok fazla top sektirmesi gibi çok önemli bir defosu vardı ve halen de düzeltebilmiş değil. Pek süre alamadığı için biraz unutuldu; 3-5 maç oynasa acı şekilde hatırlatacağından endişeliyim...

Buna tam olarak katılamayacağım. Transfer sürecinde de bahsetmiştim; tehlike bölgesine çok fazla top sektirmesi gibi çok önemli bir defosu vardı ve halen de düzeltebilmiş değil. Pek süre alamadığı için biraz unutuldu; 3-5 maç oynasa acı şekilde hatırlatacağından endişeliyim...
Muslera zaten Kasımpaşa maçında sahada olur 5 hafta süre geçmiş olacak Günay gelse kadro çok fazla şişecek Okan Koçuk o kadar para alıyor sezonda 2-3 maç en azından oynasın.

Bizim taraftarin bi kismina kalsa kerem buhar olup gitmisti simdi.

Muslera zaten Kasımpaşa maçında sahada olur 5 hafta süre geçmiş olacak Günay gelse kadro bence çok fazla şişecek Okan Koçuk o kadar para alıyor bence 2-3 maç en azından sezonda çıkarır.
Günay alınsın diye demiyorum zaten. Okan konusunda emin olamadığımı söylemeye çalıştım. Gelecek sezon için güvenilir bir yerli kaleci alternatifi bulunabilmesini isterdim; ufukta öyle biri görünmüyor maalesef...

Günay alınsın diye demiyorum zaten. Okan konusunda emin olamadığımı söylemeye çalıştım. Gelecek sezon için güvenilir bir yerli kaleci alternatifi bulunabilmesini isterdim; ufukta öyle biri görünmüyor maalesef...
Okan'ın sözleşmesi bitiyor bence bulurlar ama bu Günay olmamalı yabancı kuralı kalkarsa mümkünse yabancı kaleci alabiliriz bizim kulüpte pek yerli kaleci tutmuyor.

Yanlız gerçekten zaniolo diye bir topçuyu aldık biz yav

Son maçta Uğurcan, bizim futbolcuların çok müsait pozisyonda attıkları pek çok şutu, hiç zorlanmadan armut gibi topladı. O şutlar 80 yerine 100, yahut 100 yerine 110 km hızla gitseydi engel olamayacaktı muhtemelen. Sağlam şut çıkarabilen bir tek İcardi var, Kerem ve Sergio format gereği pek oralara giremiyorlar. Barış' ın kanat oyuncusu olarak bu takımda bir geleceği olabileceğini zannetmiyorum; forvet olarak iyi boğuşuyor ama şutları tırt, keza Mertens' in de sağlam şut çıkaramadığını görüyoruz. Rashica' nın mermi gibi şut attığını hiç hatırlamıyorum. Zaniolo' yu heyecanla bekliyorum...

Katılıyorum, şut sayımız çok ama gol ile neticelenmeyen şutumuz çok yüksek. Daha sağlam bitirmemiz lazım pozisyonları. Bu da daha sert ve kontrollü sutlardan geçer. Bağzen sanki çok plase deniyoruz, en çok da Mertens...

son vuruslarda tırtız kabul edelim.mertens uzaktan 50 tane plase vurdu,1i gol oldu,hep kaleciler cıkarıyor.oliveira bi ara direğe vuruyodu,şimdi saçmasapan şutlar atıyo.

Fikstür baştan düzenlenmeli bence. Her hafta 2 takım boş geçecek ligden çekilen takımlar yerine. Onlar birbirleriyle oynasa totalde 2 hafta kısalır lig.

Boey - Zaniolo kanadı hem hız hem de fiziksel olarak ikisi de rakiplerinden çok üstün olacaklar acayip bir ikili izleyeceğiz.

arkadaşlar fb bu pazartesi antrenmana basladı.bjk carşamba.biz bu cuma günü antrenmana başlayacagız.

fb konya+kupa+kayseri macı oynayacak.biz ise hazırlık macı+kupa +hazırlık macı seklinde oynarız.bizim anteple oynamadıgımız mac haftası istanbulspor bay geçtiği için onlar ile hazırlık macı yapabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt