Boey - Zaniolo kanadı hem hız hem de fiziksel olarak ikisi de rakiplerinden çok üstün olacaklar acayip bir ikili izleyeceğiz.
Birbirlerine çalım atmazlar inşallah
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boey - Zaniolo kanadı hem hız hem de fiziksel olarak ikisi de rakiplerinden çok üstün olacaklar acayip bir ikili izleyeceğiz.
Hami yapıyordu onu. Özellikle penaltılarda kaleciler top gelmesin diye terse fln atlıyorlardı bilerekcanım hangi futbolcu kalecinin üstüne vurma niyetiyle kaleye şut atıyor

Öyle bir şey yapacak olsalar bile şikecilere göre çekerler fikstürü. Hiç ellemesinler daha iyi.Fikstür baştan düzenlenmeli bence. Her hafta 2 takım boş geçecek ligden çekilen takımlar yerine. Onlar birbirleriyle oynasa totalde 2 hafta kısalır lig.
Alabiliyorsak kaleye yerli yapıp iki kanadıda yabancı dönebiliriz bi yabancı ekstra oynatıcaz zatenpulisic te istemiyorum artik. bizim tam ihtiyacimiz olan tarz koaru mitoma
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adekugbe tutarsa eğer bonservisi alınır sol bek aratmaz driblingi iyi çizgiyi iniyor güzel topçu
buna katiliyorum suan mental olarak bi foparlansa bir acilsa eldeki ve gelmesini beklediklerimizden daha fena potansiyelliYunus Akgün hala bu takımın en potansiyelli oyuncusudur.!!
adana demirspordaki oynadığı futbol üst düzeydibuna katiliyorum suan mental olarak bi foparlansa bir acilsa eldeki ve gelmesini beklediklerimizden daha fena potansiyelli
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaş kaçBu adekugbe tutarsa eğer bonservisi alınır sol bek aratmaz driblingi iyi çizgiyi iniyor güzel topçu
Yok mu sponsor olacak bir yeni çamoluk otomotiv? Di Maria çekelim.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sanırım direk ilk 11 dediklerin Zaniolo ve Kaan. Zaniolo net nerede oynayacağı ama Kaan kimin yerine oynayacak?

28Yaş kaç
Şu kaleyi yerli muhabbeti çok saçmaAlabiliyorsak kaleye yerli yapıp iki kanadıda yabancı dönebiliriz bi yabancı ekstra oynatıcaz zaten
Onu yazın alıcaz muhtemelen.Günaydin Angel di Maria cektik mi