Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki nasıl Adekugbe iş yapar mı bizde ?

Yabancı kontenjanını kendisi için harcayabileceğin kalitede bir oyuncu değil bizim için. Pozisyon hatası yapıyor ayrıca oyun içinde dalıyor.

Ancak atletizmi ve temposu üst seviye, sık sık bindiriyor. Tekniği üst seviye olmadığı için atak sonuçlandırırken fazla verimli olmayabilir.

Yine de Uğur Çiftçi'den net iyi transfer. Kazımcan'ı da test edecek kadar sahada görmedik. Seneye devam edeceğimizi sanmıyorum ancak mevcut koşullarda mantıklı hamle

yaw bu ne allah askina daha 3 hafta macimiz yok, böyle sacmalik mi olur. kanallar 7/24 deprem. insanin az biraz tutuncak moral kaynaklari bile yok. icim disim deprem oldu.

tamam hepimiz üzgünüz, yardim vs hepsine varim. ama 7/24 kanallarda deprem yayini görmek neyi degistiriyor anlamiyorum

Gezen Dokuz denen velet iyi kolpalıyor Dinamo Moskova yöneticisi açıklamayı nereye yapmış rus kaynak yok, dm den mi yazmış buna

Sezon başı 2milyon euroya almışlardı. Övülen de bir oyuncuydu.

Yarısı 2 milyon euroya alındı.

Abdülkerimle Kazımcan'ı alarak büyük kazık attık onlara. Masuaku'yu oynatmaya devam ederlerse sanırım 4 m euroya zorunlu opsiyonu var onun da.

Kazımcan çok potansiyelli ve yetenekli bir sol bek ama bu sezon üst üste 3 tane maç oynayamadı. Sürekliliğe sahip bir görüntüsü olmadı şu ana kadar. Adekugbe sürekliliğe sahip bir oyuncu bu büyük bir avantaj sağlar. Kazımcan eğer formda olursa ve sakatlanmazsa 11 olabilir ama biraz sakatlığa meyilli bir tarzı var gibi görünüyor. Kazımcan eğer beklentiyi karşılarsa bu durumda Adekugbe iyi bir yedek olur görev verildiğinde katkı sağlar. Ama Kazımcan yine süreklilikten uzak olursa Adekugbe 11'i alır.

Yakın zamanda oynanan Hatay-Antalya maçını izledim izlenimler şöyle;

Artıları;

- Oyuncunun defansif konsantrasyonu iyi görünüyor.
- Afrikalı siyahi oyuncular gibi dağınık bir mentale sahip değil.
- Pozisyon bilgisi de gayet iyi duruyor. Kademeler konusunda dikkatli.
- Patlayıcı gücü var.
- Atletizmi, hızı ve çevikliği gayet iyi.
- Geçiş savunması iyi. Çalım yediği zaman çevikliğini kullanıp 2. müdahale şansı yaratabiliyor.
- Tekniği ortalama.
- Hava toplarında da fena değil ama biraz rastgele vuruyor gelen toplara.
- Oyuncu içe kat eden değil çizgiyi dikine kullanan tarzda. (Boey gibi.)

Eksileri

- Oyun bilgisi sınırlı gibi. Hep aynı oyunu oynamaya çalışıyor. Atağa göre pozisyon almasını bilse de denediği şeyler hep benzer. Önünde oynayan oyuncuya uyum sağlayabilecek bir oyun tarzı yok gibi.
- İç koridorları pek kullanmıyor hep çizgiye atıyor kendisini.
- Oyun kurulumunda pas hatasına müsait. Bu biraz Hatay'ın uyumsuz oyun planıyla ilgili de olabilir. Hep Sam üzerinden oyun kuruyorlar.
- Hücumda uzun topları ne iyi ne kötü. Ortalama.
- Savunma arkasına atılan uzun toplarda zamanlama hatası yapabiliyor.
- 70'den sonra aktif dinlenmeye atıyor 3. stoper gibi oynamaya başlıyor.

Videosu;

Biraz Masuaku havası var kendisinde.

Son düzenleme:
Lig 2.si niye transfer yapmıyor,fırtına öncesi sessizlik mi yoksa ümitsizlik mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt