Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroyu daha fazla rotasyon açısından zor bir hale getirmeye gerek yok. Zaniolo-Kaan ve Adekugbe ile 3 tane eksiğimize yönelik hamle yaptık. Stoperde Nelsson ve Abdülkerim'i yedekleyecek tecrübeli bir isim gerekiyordu alındı. Sol bekte istikrarlı ve sürekli oynayabilecek bir isim gerekliydi o da alındı. Hücum hattına çok yönlü ve büyük bir potansiyel olan Zaniolo da geldi. Sağ kanattan gelmeyen skor katkısını sağlayacaktır. Forvet lazım falan deniyor ama Icardi-Gomis ikilisi 17 gol falan attılar ligde bu ikisi yokken Barış Alper ile Fener deplasmanında mükemmel bir oyunla kazandık. Her şeyi transferle çözemeyiz birazda eldeki oyuncuları maksimum şekilde kullanmayı başarmamız gerekir ve bu sene bunu gayet iyi yaptık. Icardi-Gomis-Barış 3'ü bile olmasa Mertens forvet oynar Zaniolo 10 numara Rashica sağ kanat oynar.
Dogrudan hücum hattina alinacak bir oyuncu bu saatten sonra yedek kulübesini bile düzensiz hale getirir.

Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

Rashica Yunus Barış
Gomis

+ Mata ve Yusuf var elimizde. 4 adam ilk 11 oynayacak, yedek+tribün derken toplam 6 adam daha var. Stoper, sag bek ve sol bek mevkileri de bol.

Torreira-Oliveira ikilsini yedekleyen Berkan-Midtsjö biraz düsündürüyor sadece.

Zanilo İtalyanca dışında dil biliyor mu sıkıntı çeker mi diye düşünüyorum da takimin yarısı İtalyanca konusuyor.

İcardi
Muslera
Torreira
Sergio
Mertens
Zanilo
Okan Buruk

Diagne kalsaydı onun da İtalyancasi vardi

6-7 olursa yine belki olabilir de bir şekilde oynatsak bile ben Rus bir oyuncuya yatırım yapılmasını mantıklı bulmuyorum çok uyguna olmadıktan sonra.Son zamanlarda çıkanlar batırıyor hep ki Golovin,Miranchuk da o ligde deli oynuyorlardi ama tabii lig farkı vs gibi durumlarda söz konusu Serie A ve Ligue 1e gittiler sonucta ama yani pek denk gelmiyorum Rusya ligi dışında iş yapan Rus futbolculara.Tabii farklı bir tez konusu bu da işte sosyolojik olarak Ruslarin neden bu sorunu yaşadığı muamma keza aynısını Ukraynali topçular için söyleyemiyorum, onlardan çok iş yapan oyuncu çıkıyor yine arada
Ben Miranchuk'u hiç beğenmedim açıkçası ama Golovin hala fena sayılmaz az çok Monaco için düzenli 11 oyuncusu oldu.

Sobolev'i severdim o da orta seviye bir topçu olarak.

Bu çocuk videolarda bence efsane duruyor yani KDB örneğine direkt oturuyor ve KDB bile ilk çıktığında kanattı daha çok. Oyun aklı çok üstün gözüküyor ama bana da 8-10 bile çok gözüküyor açıkçası.

umut erdem manisaya kiralanmıs.kadir subası u19 yapacak demek bu.gecen antrenmana da katılmıstı.almanyaya,diğer milli takımlara gol atan solbek varken ferdiye gerek yok

Dogrudan hücum hattina alinacak bir oyuncu bu saatten sonra yedek kulübesini bile düzensiz hale getirir.

Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

Rashica Yunus Barış
Gomis

+ Mata ve Yusuf var elimizde. 4 adam ilk 11 oynayacak, yedek+tribün derken toplam 6 adam var. Stoper, sag bek ve sol bek mevkileri de bol.

Torreira-Oliveira ikilsini yedekleyen Berkan-Midtsjö biraz düsündürüyor sadece.
renktaş çok kısa oynadı ama sanki kaan orda midtsjödende berkandan da daha iyi bir alternatif gibi

Zanilo İtalyanca dışında dil biliyor mu sıkıntı çeker mi diye düşünüyorum da takimin yarısı İtalyanca konusuyor.

İcardi
Muslera
Torreira
Sergio
Mertens
Zanilo
Okan Buruk

Diagne kalsaydı onun da İtalyancasi vardi
Diagnenin herhangi bir dili konusabiliyor olmasi beni her zaman sasirtmistir

Ben Miranchuk'u hiç beğenmedim açıkçası ama Golovin hala fena sayılmaz az çok Monaco için düzenli 11 oyuncusu oldu.

Sobolev'i severdim o da orta seviye bir topçu olarak.

Bu çocuk videolarda bence efsane duruyor yani KDB örneğine direkt oturuyor ve KDB bile ilk çıktığında kanattı daha çok. Oyun aklı çok üstün gözüküyor ama bana da 8-10 bile çok gözüküyor açıkçası.
bu çocuk dediğin zakharyan mı acaba ?

Ruslar bir de kendi oyuncularının piyasasını dehşet sisiriyorlar ve her seferinde de Avrupa'daki kulüpler yine o paraları veriyor tabii onların ekonomisi iyi olduğu için pek etkisi olmuyor ama bizim için lüks.Fedor Chalov'u da şisirdiler ilk çıktığı zaman 25m pound falan istemişlerdi palace'dan Chelsea'den falan ama oyuncu 2 senedir kayipken bu sene anca az biraz oynamaya başladı yine.Simdi fiyat sorsan yine en az 20 derler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt