Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca yarın antrenmana gelse ya o depremzede kızımızla

Mertens 60 dakika oynayip yerine Rasit girerse Zaniolo da ortaya gecer. Zacharyan icin sadece Sergio'nun mevkisi kaliyor veya Zaniolo sagda devam edip ortaya da Zacharyan gecebilir. Bence alacagimizi sanmiyorum ama belli de olmaz

Dikkat ederseniz bizde son dönemde yapılan transferlerin kokusu bitmeye yakın çıkıyor.Zaniola ismi çıktı 3 günde bitti o yüzden bu zakharyan olayının kolpa olduğunu düşünbmüyorum ve ciddi birt şekilde ilgilendiğimizden de eminim .Proje takımı tabirine uyna bir fırsat transferi gibi duruyor çünkü

Türkiye'nin Bayerni falan olmadık, o iş öyle 12 maçlık seriyle olacak iş değil.

Yarın gider Fenerin en iyi adamını alacak seviyeye gelirsin, o zaman bahsedebilirsin bundan ya da 8 sene falan üst üste şampiyon olursan.
aynen bencede dediğim gibi sabır lazım buda bizde ne kadar var tartışılır

Mertens 60 dakika oynayip yerine Rasit girerse Zaniolo da ortaya gecer. Zacharyan icin sadece Sergio'nun mevkisi kaliyor veya Zaniolo sagda devam edip ortaya da Zacharyan gecebilir. Bence alacagimizi sanmiyorum ama belli de olmaz
Bu transfer önümüzdeki sezon için düşünülüyordur. Mertens seneye büyük ihtimal banko ilk 11 olmaz

Ben Miranchuk'u hiç beğenmedim açıkçası ama Golovin hala fena sayılmaz az çok Monaco için düzenli 11 oyuncusu oldu.

Sobolev'i severdim o da orta seviye bir topçu olarak.

Bu çocuk videolarda bence efsane duruyor yani KDB örneğine direkt oturuyor ve KDB bile ilk çıktığında kanattı daha çok. Oyun aklı çok üstün gözüküyor ama bana da 8-10 bile çok gözüküyor açıkçası.
Golovin evet ortalama bir oyuncu oldu ama mesela ben ligde ve 2016 avrupa sampiyonasindaydi sanırım izlediğimde çok daha fazlasını vaat ediyordu.Miranchuku çok beğenirdim onun da ekstra bir kaç özelliği vardı ama o da hiç olmadı bu sene Torinoda oynuyor mu onu bile bilmiyorum.
Zakharyani izlediğimde de çok beğendim aslında Kdbye çok benziyor , oyun zekası ve pozisyon bilgisi bu yaşına rağmen ciddi seviyede iyi bir oyuncu.Oyunu okuması, pas zamanlamalari , çevre kontrolu falan yaşına rağmen çok iyi ama dediğim gibi tek etmen bonservisi ve bu Rus oyuncuların yaşadığı sorun istemememdeki.
Ayrıca benim son zamanlarda en çok şey beklediğim Rus oyuncu da Pavluychenko'ydu

aynen bencede dediğim gibi sabır lazım buda bizde ne kadar var tartışılır
Sabırdan değil adalet lazım iyi gittiğimiz dönemde önümüze hep engeller koyarlarken kötü olduğumuz yıllarda rakiplere avantaj sağlayan yabancı kuralını serbest bıraktılar artık sabitlemeleri lazım. Sene sonu tamamen serbest kalacak haberleri vardı ne olduysa beşiktaş gitti Onur Bulut'u aldı fener Samet'i aldı çok güçlü olursak şuna eminim 8+3 seneye 7+2 sonrasında 6+1 diye devam ettirmeye çalışacaklar art niyet hiçbir zaman değişmez şekil değiştirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt