Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Midtsjö'nin istikrarsız performansı kadro mühendisliğindeki tek açığımız olarak öne çıkıyor. 3'lü orta saha oynasaydık belki etkili olurdu ancak 2'li oynadığımızda Sergio'nun yerini doldurmuyor şu noktada.
Kaan geldikten sonra miconun sürelerinin daha da azalacağını düşünüyorum. Son maçta iyi değildi zaten bir daha kolay kolay şans bulamaz.

Asıl soru biz ligimizin Bayern'i olma yolunda ilerlerken yabancı kuralını daha da düşürmeye kalkmasınlar tarih boyunca böyle oldu ne zaman çıtayı yükselttik direk engel koydular sene sonu 8+3 den bir anda 7+2 bile görme ihtimalimiz olabilir.
Yabancı sınırının düşmesi gibi durumlarda 1 yıl önceden haber verilmesi lazım etik olması için ona göre sözleşme yapılıyor

Önceden düştüğünü belirttiklerinde söylüyorlardı yıl yıl şimdi seneye 7+2 yapıyorum demezler diyemezler etik olmaz çoğu klüp kabul etmez ama 24-25 sezonu için yapıyorum diyebilir

Midtsjö'nin istikrarsız performansı kadro mühendisliğindeki tek açığımız olarak öne çıkıyor. 3'lü orta saha oynasaydık belki etkili olurdu ancak 2'li oynadığımızda Sergio'nun yerini doldurmuyor şu noktada.

Midtsjo bence kötü topçu değil ama senelerce düzenli oynayan topçu böyle yedek kaldı mı geri gitti işte

Sabırdan değil adalet lazım iyi gittiğimiz dönemde önümüze hep engeller koyarlarken kötü olduğumuz yıllarda rakiplere avantaj sağlayan yabancı kuralını serbest bıraktılar artık sabitlemeleri lazım. Sene sonu tamamen serbest kalacak haberleri vardı ne olduysa beşiktaş gitti Onur Bulut'u aldı fener Samet'i aldı çok güçlü olursak şuna eminim 8+3 seneye 7+2 sonrasında 6+1 diye devam ettirmeye çalışacaklar art niyet hiçbir zaman değişmez şekil değiştirir.
2013-2014 sezonunda bu yasandi. yabanci kurali olmasaydi o sene de sampiyonduk.

Ben açıkcası transfer beklemiyorum ama olursa maliyeti özellikle maaşı düşük bir santrafor olacağını düşünüyorum. Gelecek sezon Avrupa'ya gideceğimizi düşündüğümüzde her türlü sezonu erken açmamız gerekecek o yüzden anladığım bizimkiler gelecek sezon için düşünülen bazı transferleri de fırsat çıkarsa devre arasında yapıyorlar. Şu anda gelecek sezon için baktığımızda gerçek anlamda santrafor eksiğimiz var. Elimizde gelecek sezon santrafor kağıt üstünde hiç kalmıyor bir sayarsak Barış Alper işte. İcardi'nin kalmak isteyip istemeyeceği meçhulken Avrupa ön elemelerine forvetsiz çıkmamak ve İcardi'nin kalmama durumuna göre as santrafor işini aceleye getirmemek adına yedek santrafor için bir scout yada fırsat transferi yapabilirler bir ihtimal.

transfer haberlerimizi fabrizonun yalanlaması açıkçası gururumu okşamadı değil.

Zakharyan gelsin isterim elbet de, 15 falan vereceksek o iş artık wonderkid laflarindan çıkar, 15 milyon Chelsea için wonderkid transferi olur, biz o parayı veriyorsak hemen katkı isteriz

zakharyan, kdB regen havası verse de o maliyetlere hiç gerek yok.

elimizde eğer satılmazsa morutan, yunus ve yusuf demir var zaten.

özellikle morutan ve yusufun yetenek olarak alta kalır yanı yok. biraz mentali toplasalar ikiside büyük topçu olur.

Di maria zaten sene sonu icin yazildi,devre arasi bekleyen yoktu.romano niye triplere girmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt