Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf gittiyse biri geliyor zaten kesin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yusuf demir kasimpasada yalan bence.solda ben qounes,hajradinovic 10 numara,sag kanada azeri bi oyuncu almislar.fall da var.yusuf yedek kalir orda.yusuf anca umraniye ya da istanbulspora gider

Yusuf'un şanssızlığı mükemmel bı takım olmamız, geçen seneki gibi dandik bı takım olsaydık bütün maçlarda 11 oynardı ve önümüzdeki yıl Kerem gibi hazır bı oyuncumuz olacaktı, o yüzden oynama garantisiyle kiralanmalıdır, gerekirse Avusturya Belçika Hollanda farketmez

Fikret Gül ara ara sağlam sıkıp ortalığı karıştırıp kabuğuna çekiliyor.

Zakharian sene sonuna kalmaz.simdi fırsat var,oyuncunun performansi da dusmus.chelsea sene sonu almanin bi yolunu bulur

Çer, çöp ne varsa kurtulduk bu sene. İsmail de gitti. Şimdi sıra Gökay Güney'de. Onu da gönderelim. 3 ay sonra Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Juan Mata, Dries Mertens ve Bafetimbi Gomis'in sözleşmesi bitiyor. Mauro Icardi, Milot Rashica, Kaan Ayhan ve Sam Adekugbe'nin ise kiralık sözleşmeleri bitiyor. Kaan Ayhan'ın sözleşmesinin alındığını varsayarsak (zorunlu satın alma maddesi var) takım bu yıl güzel temizlenmiş olacak. Kiralık dönenlerden de elbette ki bir sürü gönderilenler olacaktır. Ben bu yaz çok güzel bir transfer dönemi geçireceğimizi ve takımdaki şişkin yerleri boşaltacağımızı ve gerekli yerlere güzel transferler yapacağımızı düşünüyorum. Şu anda önümüzdeki sezon için üzerinde durulması gereken en önemli şey yabancı sınırı kararının ne olacağı.

Çer, çöp ne varsa kurtulduk bu sene. İsmail de gitti. Şimdi sıra Gökay Güney'de. Onu da gönderelim. 3 ay sonra Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Juan Mata, Dries Mertens ve Bafetimbi Gomis'in sözleşmesi bitiyor. Mauro Icardi, Milot Rashica, Kaan Ayhan ve Sam Adekugbe'nin ise kiralık sözleşmeleri bitiyor. Kaan Ayhan'ın sözleşmesinin alındığını varsayarsak (zorunlu satın alma maddesi var) takım bu yıl güzel temizlenmiş olacak. Kiralık dönenlerden de elbette ki bir sürü gönderilenler olacaktır. Ben bu yaz çok güzel bir transfer dönemi geçireceğimizi ve takımdaki şişkin yerleri boşaltacağımızı ve gerekli yerlere güzel transferler yapacağımızı düşünüyorum. Şu anda önümüzdeki sezon için üzerinde durulması gereken en önemli şey yabancı sınırı kararının ne olacağı.
Uzarsa Mertens uzar eşi o minvalde konuşmuştu. Haricinde Icardi için uğraşırız. 2/3 nokta transferle tarihimizde ilk kez kampa bile full kadro yetişebiliriz. O kadar ümit veriyor bana bu yönetim. (Kiralık gönderdiklerimizi yolladık varsayıyorum.)

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

demekki plan program olunca , neler yapabiliyoruz, burak elmas gibi adamlar maç izlemeye bile alınmamalı kulübün yakınından geçmeleri yasaklanmalı

genclerbilriği ve alanyaspor macları güzel olur.antrenmanı bugun nasıl izleyecegiz?saat kaçta?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt