Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.205
- 18.370
- 1.338
Yusuf gittiyse biri geliyor zaten kesin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Zharkaryan haberini veren Gezen Dokuz diyorki Galatasaray yönetimi Zharkaryan için menejer Gardi'ye yetki verdi
Zakharian sene sonuna kalmaz.simdi fırsat var,oyuncunun performansi da dusmus.chelsea sene sonu almanin bi yolunu bulur
Gardi başkan: verin yetkiyi görün etkiyiBu Zharkaryan haberini veren Gezen Dokuz diyorki Galatasaray yönetimi Zharkaryan için menejer Gardi'ye yetki verdi
iki dakika önce forumda adı geçti 30 saniye sonra yalanlama geldi , abicim burayada yazın biyandan madem okuyonuzhemen sokalım bu iş huzur içinde çözülsün
Uzarsa Mertens uzar eşi o minvalde konuşmuştu. Haricinde Icardi için uğraşırız. 2/3 nokta transferle tarihimizde ilk kez kampa bile full kadro yetişebiliriz. O kadar ümit veriyor bana bu yönetim. (Kiralık gönderdiklerimizi yolladık varsayıyorum.)Çer, çöp ne varsa kurtulduk bu sene. İsmail de gitti. Şimdi sıra Gökay Güney'de. Onu da gönderelim. 3 ay sonra Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Juan Mata, Dries Mertens ve Bafetimbi Gomis'in sözleşmesi bitiyor. Mauro Icardi, Milot Rashica, Kaan Ayhan ve Sam Adekugbe'nin ise kiralık sözleşmeleri bitiyor. Kaan Ayhan'ın sözleşmesinin alındığını varsayarsak (zorunlu satın alma maddesi var) takım bu yıl güzel temizlenmiş olacak. Kiralık dönenlerden de elbette ki bir sürü gönderilenler olacaktır. Ben bu yaz çok güzel bir transfer dönemi geçireceğimizi ve takımdaki şişkin yerleri boşaltacağımızı ve gerekli yerlere güzel transferler yapacağımızı düşünüyorum. Şu anda önümüzdeki sezon için üzerinde durulması gereken en önemli şey yabancı sınırı kararının ne olacağı.
aynen 8-10 ne kopararılarsa karSene sonuna kalırsa istediği fiyata satması da düşük ihtimal
Niye herseye inanmak zorunda hissediyon kendinidaka forvete iyi olur gercekten,denis de olur.daka haberi cıktıysa forvet gelecek demektir.zakharian da u21e yazılır
demekki plan program olunca , neler yapabiliyoruz, burak elmas gibi adamlar maç izlemeye bile alınmamalı kulübün yakınından geçmeleri yasaklanmalıÇer, çöp ne varsa kurtulduk bu sene. İsmail de gitti. Şimdi sıra Gökay Güney'de. Onu da gönderelim. 3 ay sonra Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Juan Mata, Dries Mertens ve Bafetimbi Gomis'in sözleşmesi bitiyor. Mauro Icardi, Milot Rashica, Kaan Ayhan ve Sam Adekugbe'nin ise kiralık sözleşmeleri bitiyor. Kaan Ayhan'ın sözleşmesinin alındığını varsayarsak (zorunlu satın alma maddesi var) takım bu yıl güzel temizlenmiş olacak. Kiralık dönenlerden de elbette ki bir sürü gönderilenler olacaktır. Ben bu yaz çok güzel bir transfer dönemi geçireceğimizi ve takımdaki şişkin yerleri boşaltacağımızı ve gerekli yerlere güzel transferler yapacağımızı düşünüyorum. Şu anda önümüzdeki sezon için üzerinde durulması gereken en önemli şey yabancı sınırı kararının ne olacağı.
Bu Zharkaryan haberini veren Gezen Dokuz diyorki Galatasaray yönetimi Zharkaryan için menejer Gardi'ye yetki verdi
Ailen ismini cok mu aradi?hiç mi yaşından başından utanmıyorsun?