- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
tamam ben konya fb haritasına bakıyorum zatenSana kalsa herkesi alıcaz 350 kişi olacak takımda. Konuyu terket yarım saat sonra gel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam ben konya fb haritasına bakıyorum zatenSana kalsa herkesi alıcaz 350 kişi olacak takımda. Konuyu terket yarım saat sonra gel.
Son 1 senesi değil mi bunun öyle diyorlardi. 15 verilmez bunaZakharyan 15 mevzuları saçmalık. Olsa olsa taksitle 8-10 olur.
Serbest kalma bedeli cash vermek demek, mümkün değil.
Zakharyan gelecekse 10da oynar sankiMertens kendine iyi baktığı sürece havada karada ilk 11 oynayacak seneye de. Zaniolo gibi çok top kaybeden adam o bölgede Mertens'i kesemez.
Haluk bile inanmışHaluk Yürekli: "Galatasaray da artık bir vizyon oluştu geçen seneden bu güne geldiğimiz noktada çok acayip dönüşüm gözüküyor."
Hocam bu ne para yetmez.Renato sanches, di maria, dybala, zakharyan, omar campos bitanede forvet seneye için. Umarım kadro bozulmadan ekleriz bunları o zaman seneye iyi bir şl izleriz. Tecrübeli bi stoperde iyi olurdu
%100mertens bu kadar oynasın 2 yıl daha keşke
O çocuktan 10 numarada büyük topçu olmaz, 8 oynarsa olur. Mertensin yaptıklarını yapamaz zira normal bir 10 gibi oynamıyor.Zakharyan gelecekse 10da oynar sanki
tecrübesi yetiyor, derbilerde sayesinde baskın taraf oluyoruz , benzema gibi herkesi oynatıyor boeye kadar%100
Adam top kaybetmeden hücumları hızlandırıyor sürekli. Fizik desen Keremle Yunus'tan daha çok koşuyor neredeyse.
Icardi ve Sergio ile oynamayınca ritim bozulabiliyor sadece.

koyduğun isimden ötürü üzerime tüm forum oynadıSana kalsa herkesi alıcaz 350 kişi olacak takımda. Konuyu terket yarım saat sonra gel.
Feramuz ismini çamura atsan da değer kaybetmez.koyduğun isimden ötürü üzerime tüm forum oynadı
ama hepsiyle mücadele ettim sıkıntı yok
Bu herifin raşitsa gibi geriye yardımıda yokki kanada koyalımMertens kendine iyi baktığı sürece havada karada ilk 11 oynayacak seneye de. Zaniolo gibi çok top kaybeden adam o bölgede Mertens'i kesemez.