Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bari deplasmanda oynamıyoruz genelde deplasmanlarda şov yapıyor.

satmak için alıyoruz gibi bir algı var. zanioloya, buna yazın teklif geleceği iması sürekli gündemde. belki üçlü anlaşmalar var. bilemiyoruz. bu işi yapanlar illa ki para olayını düşünüyorlardır.

Renato sanches, di maria, dybala, zakharyan, omar campos bitanede forvet seneye için. Umarım kadro bozulmadan ekleriz bunları o zaman seneye iyi bir şl izleriz. Tecrübeli bi stoperde iyi olurdu

Zakharyan'ın tm değerinin 15 olma sebebi Chelsea'nin ağustos ayında teklif yapması ama EPLnin izin vermemesi şeklindeki iddialar.

Geçen seneye göre düşüşe geçmiş zaten, Chelsea artık istemiyor, düşürsene şerefsiz TM

mertens bu kadar oynasın 2 yıl daha keşke
%100

Adam top kaybetmeden hücumları hızlandırıyor sürekli. Fizik desen Keremle Yunus'tan daha çok koşuyor neredeyse.

Icardi ve Sergio ile oynamayınca ritim bozulabiliyor sadece.

Haluk Yürekli: "Zaniolo için ara transferde Bournemouth'un verdiği para bonuslarla beraber 32.5 m euro'ymuş."

%100

Adam top kaybetmeden hücumları hızlandırıyor sürekli. Fizik desen Keremle Yunus'tan daha çok koşuyor neredeyse.

Icardi ve Sergio ile oynamayınca ritim bozulabiliyor sadece.
tecrübesi yetiyor, derbilerde sayesinde baskın taraf oluyoruz , benzema gibi herkesi oynatıyor boeye kadar

Haluk Yürekli: "Torreira'yı 6'ya alıp 16'ya gönderip yerine 5'e yeni bir Torreira bulup onu da 15'e gönderirsen böyle başarılı oluyorsun. Galatasaray da Mohamed, Cicaldau, Morutan bu oyunculardan da para elde edecek."

Mertens kendine iyi baktığı sürece havada karada ilk 11 oynayacak seneye de. Zaniolo gibi çok top kaybeden adam o bölgede Mertens'i kesemez.
Bu herifin raşitsa gibi geriye yardımıda yokki kanada koyalım

Dybala,zakaryan,dimaria gibi isimler dönüyo ortada elde mertens var sene sonu direkt satacakmıyız yoksa zanioloyu

Haluk Yürekli: "Galatasaray yetkilileri Icardi'nin burada çok mutlu olduğunu söylüyor. Icardi ben gelecek seneler burada kalmak istiyorum dediği an kulüp tarafı her şeyi yapacak."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt