Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.5 imiş
ama birçok kişi baya kötüydü falan yazıyor
ben biraz sallandım dedim acaba psikolojik mi depremmiş

Biz de sadece bir sarsıntı hissettik, avize sallanmadı. Çok kısa bir yerden darbe gibi oldu. 3 sn sürmüş sadece.

Hepimize geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

azeri turk bir futbolcu alip gonul koydurmayalim azerbeycanin yarisi gsli

varmi hic ortalama bir topculari

ben tam koltuğa otururken yerden bir şey vurur gibi oldu biraz sallandım gibi hissettim
sonra psikolojiktir falan derken twitter'a millet yazınca deprem olduğunu ayıktım
Geçmiş olsun sanırım deprem ile yaşamayı öğrensek iyi olacak her türlü tedbiri almak lazım.

Haluk Yürekli: "Galatasaray transferin bitiş tarihi 5 Mart'a kadar bu transferi bitirmek için büyük emek harcayacak eğer Zakharyan transferini bu transfer döneminde gerçekleştirirse gerçekleştirecek olmazsa yaz döneminde transfer görüşmesi yapılmayacak."
Yani bu dönemde oldu oldu olmadi tren kacti

Ya bu adam cok ozel bir oyuncuydu. Pek Serie A'yi takip edemedim son 1-2 yilda. Noldu buna boyle? Her yerde gozden dustu falan.
Abartıldı genc yıllarında. İyi oyuncu ama süper değil. Juve'de kral olamadı zaten ondan sonra gözden düştü.

Morutan 3.5 milyon yuro 3 taksit.. satışı 5.5 milyon gerçekleşirse şu anki takıma... Cicaldau 6,5 milyon yuro 3 taksit..mustafanın tüm parasını ödemiştik..15 milyon yuro falan ödemiş oluyoruz toplamda ki hala en az 3-4 milyon yuro ödemeleri var. taksitlendirme olayı iyi güzel ama bu biriken taksitlerden kurtulmak ve bir miktar kar yazmak için oyuncuları aldığımızdan fazlasına satmalıyız.

Zakharyan - Sergio rotasyonu olur ama o iş bence olmayacak.

Mertens'in yaptığı işleri yapacak kimse yok şu an ama kalacaksa Yusuf denenmeli.

Maria eskisi gibi değil 20-30 maç oynar ŞL olursa gelebilir o. Rashica kalmaz o durumda.

Dybala kolpanın önde gideni.

Sene sonu y sınırı kalkmazsa hedeflerimiz Mert Müldür, Barrow, Icardi ve Di Maria olur.
Olacak bence heis erden ilk geldikleri zaman göreve geç başladıkları için transferde geciktiklerini bundan sonraki dönemler için zamanları olduğunu ve geçe kalmayacaklarını belirtmişti şimdi olmasada yaz dönemi için bağlıyoruzdur büyük ihtimal bu çocuğu,izledim biraz ayağı temizdi,10 no değilde sağ iç oynamasına rağmen pozisyonunu kaybetmiyodu genel olarak olumlu ama biraz top alması eksikti birazda gereken sertlik yoktu o konuda bizim bartuğ ve özgür barangillerden

Ruslar avrupa kulüplerine siyasi sebeplerle oyuncu satamıyolar biz hem alıp kullanıp hem satıp aracı görevi görebiliriz

Dimarianın bu sezon biraz düştüğü doğru kanattada oynamıyor zaten bizde zaniolo ve mertens varken lüks kaçar

Yusufunda bizde tutacağını düşünmüyorum,aidiyeti olan birine benzemiyo ve morutan gibi asosyal gözlemlediğim kadarıyla bi ara antrenmana baktım sadece kazımcanla konuşuyodu o konuşmayıda kazım başlatmıştı biri selam vermese hiç konuşmayacak nerdeyse,aidiyet eksikliği+ben barcadan geldim tribi+asosyalliği ve futbolu topu ayağa alıp sürmek sanması sebebiyle bizde tutacağını düşünmüyorum ama verilen para olarak zararda etmeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt