Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.142
- 17.833
- 2.228
buarada farketmişsinizdir muhtemelen ama geçen sene 38 haftada 52 puan aldık bu sene 22 haftada 54 puan muthiş bir sıçrayış ve bunuda sadece biz yapardık yaptıkda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araplara 2'ye kakalarızŞu anda oynadığı takımda iyi isler yapıyor . Son maçında 1 golü 1 asisti var . Belki talipleri çıkar
Penaltı ve kornerŞu anda oynadığı takımda iyi isler yapıyor . Son maçında 1 golü 1 asisti var . Belki talipleri çıkar
Çok geçmiş olsunkonya'da deprem oldu
ama çok kısa sürdü
Artik oniki moniki kesmiyor 20-30 kazanmaliyizCicaldau biraz form bulmuş Mostafa ve Morutan ile birlikte 2-3 Milyon'a Cicaldau'yu da gönderebilirsek çok iyi olur. Bu 3 oyuncudan 12 M falan kazansak gayet iyi olacak. Oyunculardan geçen sene Avrupa liginde katkı aldık ve pek zarar etmemiş oluruz.
Araplar o kadar incelemez bencePenaltı ve korner
Ben bu transferlerin sadece 12 maç ve kupa maçları için yapıldıgini düşünmüyorum seneye şampiyonlar ligine gidebilmemiz çok önemli hatta Avrupa da başarı bile çok önemli Rashida nin bonservisinin alınacağını düşünmüyorum Barış Alper muhtemelen forvet alternatifi olarak yararlanılacak Zakaryan alınirda Mertensi de rahatlatabilir Avrupa hedefi varsa takımın şimdi Zakaryan alınsa seneye yaz doneminde herhalde giden olmazsa İcardi ve forveti yedekleyecek oyuncu beklentimiz olur onun dışında satılan olursa oyuncu alınır diye düşünüyorumArsene Wenger'in bir takımda 1 brezilyalı iyi 2 brezilyalı riskli üçüncüsü hoca kovdurur gibi bir sözü vardi.
Bu söz bir takımda bir yıldız iyi iki yıldız tolere edilebilir üçüncüsü takımı bozar olarak da uyarlanabilir. O yüzden şurada kalmış 12 maç hadi kupayı da sayalım taş çatlasın 15-16 maç, 12/12 yapmış işleyen düzene çomak sokmamak lazım. Zaten Zaniolo ile bir risk aldık. Rashica taca atıldı, Yunus'a sıra gelecek mi, Barış Alper'i saymıyorum bile ki bu isimlerin hepsi bu periyoda kadar iyi kötü katkı verdiler. Takım mühendisliğini sarsmamak, bu kadroyla sezonu tamamlamak gerekir derim.
3 yabancı kiralık oyuncumuz ile ilgili şöyle bir derleme yaptım ;
Mostafa Mohamed = 2050 Dakika - 8 Gol 4 Asist
Alexandru Cicaldau = 1470 Dakika - 3 Gol 5 Asist
Olimpiu Morutan = 1635 Dakika - 5 Gol 7 Asist
Tüm kulvarlarda yaptıkları istatistikler oldukça iyi görünüyor. Taylan ve Emre'de iyi sezon geçiriyor bu 5 oyuncudan bonservis elde etmemiz lazım. Aanholt,Luyindama,Oğulcan vs bu tarz isimlerden bonservis gelmez muhtemelen ama diğer 5 oyuncu bonservis kazandırmalı.
Zaten Morutan ve Mostafa'dan gösterdikleri performansa göre minimum 11.5 garanti gibi. Şu anki kulüpleri bir şekilde alamazsa özellikle Morutan'ı daha 6 değilde 7-8 civarına satabilmemiz çok olası. Mohamed ve Morutan gösterdikleri performansla bir pazar oluşturdular kendilerine yani her türlü satabiliriz. Sene sonu Midtsjö'nün de bir pazarı var ve onu 1.5-2 milyon civarına satacağımızı düşünüyorum ve Cica eğer sürpriz bir transfer teklifi gelmezse Oliveira'nın yedeği olarak takımda rotasyon olarak kalır ve kaliteli oyuncuların yanında iyi de katkı vereceğini düşünüyorum kendisinin. Cicaldau kötü bir oyuncu değil lakin baskıyı kaldıramayan oyuncu.Cicaldau biraz form bulmuş Mostafa ve Morutan ile birlikte 2-3 Milyon'a Cicaldau'yu da gönderebilirsek çok iyi olur. Bu 3 oyuncudan 12 M falan kazansak gayet iyi olacak. Oyunculardan geçen sene Avrupa liginde katkı aldık ve pek zarar etmemiş oluruz.
Cicaldau biraz form bulmuş Mostafa ve Morutan ile birlikte 2-3 Milyon'a Cicaldau'yu da gönderebilirsek çok iyi olur. Bu 3 oyuncudan 12 M falan kazansak gayet iyi olacak. Oyunculardan geçen sene Avrupa liginde katkı aldık ve pek zarar etmemiş oluruz.
Transfersizlik=asabiyet
Opsiyon koyulursa da bence 10 m euro koyulmalıydı biraz düşük tuttuk muhtemelen yönetimin geç gelmesi hocanın geç gelmesi bunların hepsi oyuncu satışında etkiledi. Bundan sonra ki yaz döneminde Boey için öyle 15 ile geleceklerse gelmesinler minimum 25 verecek takım gelsin Sevilla için minimum fiyat 30 m euro'dur.Morutandan en az 7-8m kazanabiliriz aslında. Opsiyon işi zorlaştırıyor.