- 2 Temmuz 2011
- 137.497
- 58.549
- 5.488
şu karakullukcunun yayınını dinlesene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah kral.@Feramuz Kayalar , @Ahmet Ulukırlı Geçmiş olsun.
Takıma 10 kişi daha katilsa ekstradan 10 yorum fazladan atacak kral
Zacharyani biraz daha izledim bu herif kesinlikle 10 numara değil bildiğin 8 ..Bir video buldum bilhassa defansif müdahalelerine bakın
Ben de soyle dusundum; Okan Buruk 4231, 433 ve 352 arasinda hizli gecisler yapmak istiyor. Cunku artik futbolda stabil kaldigin an birkac mac sonra nasil oynandigin ogreniliyor ve onlem aliniyor. Uzun soluklu olamiyorsun. Su anda oynadigimiz oyun aslinda 4231 ve kadroda ona uygun gorunuyor. Fakat Zaniola'nin gelmesi ile birlikte nedense 433 dizilimi de uygun olabilir gibi geliyor. Defansif yonu de guclu olmadig icin olabilir. 3 lü orta saha da bu durumda Torreira 6 numara ve Sergio ve Zakharyan iki 8 gibi hatta 8 den fazlasi seklinde konumlanabilir. Bunun disinda da 352 seklinde de oynamak istiyor olabilir, hele ki oyun icinde bazi zamanlar bu gecisleri hizli yapmak isteyebilir. Kaan Ayhan mesela bu formasyon gecislerinde, Zakharyan dahi bu tür gecislerde uyum saglayabilecek profiller.Zakharyan direkt Oliveira'nın mevkisine konabilecek bir oyuncu mudur? Orta sahada Torreira-Sergio ile oynayan bir takımın kanatlarda Zaniolo ile başlaması, solda Kerem'i de düşününce defansif zaaflar gösterebilecek fazla ofansif bir düzen vaat ediyor. Ki bu kanatlar top kaybına müsait. Takımın sürekli geri koşacağı anlamına da geliyor otomatikman. Rashica ve Dubois bu savunma açığını bir nebze kapatan isimlerdi. Şimdi Adekugbe yazılıyor haliyle sola.
MusleraZaniolo ideal 11'de olacaksa Sergio rotasyonuna gelecek ismin defansif yönünün de güçlü olması öncelik arz eder. Ki Sergio gibi bu takımın en kritik oyuncusu olan birinden bahsediyoruz. Kolayca kesilemez.
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Adekugbe
Zaniolo - Torreira - Sergio - Kerem
Mertens - Icardi
Yani oyuncuları dizerken rolleri doğru belirlemek önemli. Zaniolo-Kerem başlıyorsak Mertens yerine Berkan-Torreira-Sergio tarzı 3 'lü orta sahaya dönülebilir denge için. Ama Okan Buruk 2 ofansif hücumcudan asla vazgeçmedi. Teknik ekibin bunları düşündüğünden %100 eminim. Bu sebeple planları görmek için çok heyecan içindeyim.
Hep söyleyegeldiğim açmazı gayet güzel dile getirmişsin, tebrik ederim...Zakharyan direkt Oliveira'nın mevkisine konabilecek bir oyuncu mudur? Orta sahada Torreira-Sergio ile oynayan bir takımın kanatlarda Zaniolo ile başlaması, solda Kerem'i de düşününce defansif zaaflar gösterebilecek fazla ofansif bir düzen vaat ediyor. Ki bu kanatlar top kaybına müsait. Takımın sürekli geri koşacağı anlamına da geliyor otomatikman. Rashica ve Dubois bu savunma açığını bir nebze kapatan isimlerdi. Şimdi Adekugbe yazılıyor haliyle sola.
MusleraZaniolo ideal 11'de olacaksa Sergio rotasyonuna gelecek ismin defansif yönünün de güçlü olması öncelik arz eder. Ki Sergio gibi bu takımın en kritik oyuncusu olan birinden bahsediyoruz. Kolayca kesilemez.
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Adekugbe
Zaniolo - Torreira - Sergio - Kerem
Mertens - Icardi
Yani oyuncuları dizerken rolleri doğru belirlemek önemli. Zaniolo-Kerem başlıyorsak Mertens yerine Berkan-Torreira-Sergio tarzı 3 'lü orta sahaya dönülebilir denge için. Ama Okan Buruk 2 ofansif hücumcudan asla vazgeçmedi. Teknik ekibin bunları düşündüğünden %100 eminim. Bu sebeple planları görmek için çok heyecan içindeyim.
Bu arkadas hava yollari bilgilerine ulasabilen kisi degil mi? Eger oyleyse adam zaten Antalya’ya kamp yapmaya geliyor.İlk kez bu işin olabilecegini düşünmeye başladım