Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.851
- 20.435
- 2.663
morutan yazın kampta denenebilirdeMorutandan en az 7-8m kazanabiliriz aslında. Opsiyon işi zorlaştırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
morutan yazın kampta denenebilirdeMorutandan en az 7-8m kazanabiliriz aslında. Opsiyon işi zorlaştırıyor.
Serie A'dan bir kulüp 5.5 m euro opsiyon kullandırır 1.5-2 m euro'da Pisa'ya para üstü bırakır.morutan yazın kampta denenebilirde
O kadar aksiyona gerek yok yav 5.5 milyon euroyu direkt bize gönderseler biz paket yaparız zaten.Serie A'dan bir kulüp 5.5 m euro opsiyon kullandırır 1.5-2 m euro'da Pisa'ya para üstü bırakır.
Ben bu transferlerin sadece 12 maç ve kupa maçları için yapıldıgini düşünmüyorum seneye şampiyonlar ligine gidebilmemiz çok önemli hatta Avrupa da başarı bile çok önemli Rashida nin bonservisinin alınacağını düşünmüyorum Barış Alper muhtemelen forvet alternatifi olarak yararlanılacak Zakaryan alınirda Mertensi de rahatlatabilir Avrupa hedefi varsa takımın şimdi Zakaryan alınsa seneye yaz doneminde herhalde giden olmazsa İcardi ve forveti yedekleyecek oyuncu beklentimiz olur onun dışında satılan olursa oyuncu alınır diye düşünüyorum
Tabi ki büyük kadroların da yönetim sıkıntısı olacak illa ki ancak Okan hoca içinde iyi bir deneyim olacak bu çünkü Avrupa da başarı istiyorsa kaliteli kadroyla gelir mutfak onda herşey var yemeği yapmak da ona kalıyorYani bu hamlelerin gelecek sezon da düşünülerek yapıldığı aşikar zaten burada herkes hemfikirdir. Az bir zamanda 13-15 maç kalmışken hocanın şuna şans vereyim bu sefer de bu mu oynasa gibi tereddütlere girip kafasının karışma ve oyuncuların da az süre almaktan mutsuz olma ihtimalleri endişelendiriyor sadece. Haftalardır oynayan oynamayan giren çıkan az çok belli çünkü.
Luyindama'ya para verecek kulüp cikarsa onu kardes kulüp ilan etmek lazim.3 yabancı kiralık oyuncumuz ile ilgili şöyle bir derleme yaptım ;
Mostafa Mohamed = 2050 Dakika - 8 Gol 4 Asist
Alexandru Cicaldau = 1470 Dakika - 3 Gol 5 Asist
Olimpiu Morutan = 1635 Dakika - 5 Gol 7 Asist
Tüm kulvarlarda yaptıkları istatistikler oldukça iyi görünüyor. Taylan ve Emre'de iyi sezon geçiriyor bu 5 oyuncudan bonservis elde etmemiz lazım. Aanholt,Luyindama,Oğulcan vs bu tarz isimlerden bonservis gelmez muhtemelen ama diğer 5 oyuncu bonservis kazandırmalı.
Luyindama'yı anca kabile takımı alır onunda maaşını %100 karşılarsak başka kimse almaz.Luyindama'ya para verecek kulüp cikarsa onu kardes kulüp ilan etmek lazim.
Cicaldau gidecek diye seviniyorduk ama herifi araplarin bile en culsuzu kiralamis.Luyindama'ya anca kabile takımı alır onunda maaşını %100 karşılarsak başka kimse almaz.
Benin soy ismimi geri vermislerdi neden tekrar Nalbant oldumFeramuz ismini çamura atsan da değer kaybetmez.
Şimdi uza
Oraya 1 adet Super Kupa finali koyalimKadroyu ve rotasyonu ne kadar kuvvetli hale gelirsek forma rekabetini sağladığımız sürece zarar değil fayda sağlarız en basit örneği Dubois 11'e geldi sonradan Boey formayı kaptı Dubois'e bakıyorsun sitem etmiyor yedek kalıyor sorun etmiyor oynadığı zaman görevini yapıyor. Burada mesele takım olabilmekten geçiyor yıldız gelir havası bozulur olayına katılmıyorum yıldızlarla ligi Şubat ayına kadar bitirecek farkı yakalayabilirsin. Seneye minimum 59 maçın olduğu ortamda üst turlara çıkarsak 65 maç sayısına dahi ulaşabiliriz rotasyonu olabildiğince güçlü tutmalıyız ilk 11'i Avrupa, derbi ve zorlu deplasman ağırlıklı sürüp rotasyonu da Kupa ve kolay lig maçları olarak dağıtmak zorundayız. Lig de ilk yarıda puan farkını açıp Şubattan sonra tek kulvara odaklanma imkanı sağlayacak yapı kurmak önemli olur. İlk 11'de olanlar 40-45 maç civarı yedek olanlarda 25 maç civarı süre alacaktır.
Süperlig - 38 lig maçı
Ziraat Türkiye Kupası - 7 maç
CL ön elemesi - 8 maç
CL/AL Grup aşaması - 6 maç
Toplam: 59 maç + grup sonrası(2,4,6,8 hatta 9) = Minimum 59-Maksimum 68
Gerçi doğru minimum 60 maç yapar.Oraya 1 adet Super Kupa finali koyalim
AL yaparsak %100 tur atlariz. AL olursa 62 mac garanti.Gerçi doğru minimum 60 maç yapar.