Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau biraz form bulmuş Mostafa ve Morutan ile birlikte 2-3 Milyon'a Cicaldau'yu da gönderebilirsek çok iyi olur. Bu 3 oyuncudan 12 M falan kazansak gayet iyi olacak. Oyunculardan geçen sene Avrupa liginde katkı aldık ve pek zarar etmemiş oluruz.
Rumenlere 10 kağıt ödedik daha taksitleri bitmedi

Bu Gedson degilmi? Ben ona benzettim stil olarak
Chelsea’ye transfer olma ihtimali varken İngiliz scout’lar bu şekilde anlatmışlar. .
Anladığım kadarıyla Zakharyan Gedson’a göre çok daha kreatif, hücuma yönelik özellikleri çok daha üstün, çok daha yetenekli ve potansiyeli daha yüksek,
ama defansif özellikleri ile ve ikili mücadelelerde Gedson’dan geride olabilir. Yine de Zakharyan’ın defansa yardımı da fena değil.
Gedson daha atletik ve kısa ve dar mesafede de oyunu açan dribling özelliği olan, mücadeleci enerjik ama yaratıcılığı daha düşük, kilit pas özelliği daha zayıf bir 8 numara iken,
Zakharyan daha çok 8,5-10 gibi hücuma yakın, şut, orta, kilit pas özellikleri ön planda çok yönlü bir orta saha.
Tabi Zakharyan Gedson’dan 5 yaş küçük ve gelişime açık.

Zakharyan gelecekse Sergio yada Mertens'i seneye düşünmüyoruz demektir.Hadi bu seneyi geçtim ama seneye kesinlikle bu ikiliden birinin yerine oynaması lazım.Sergio en sevdiğim , beğendiğim oyuncumuz.Nasıl olacak bilmiyorum.

Zakharyan gelecekse Sergio yada Mertens'i seneye düşünmüyoruz demektir.Hadi bu seneyi geçtim ama seneye kesinlikle bu ikiliden birinin yerine oynaması lazım.Sergio en sevdiğim , beğendiğim oyuncumuz.Nasıl olacak bilmiyorum.
Seneye Mertens yedeğe kayar o yaşta 60 maçı kaldıramaz 20-25 maç civarı 11 olur kalan maçlarda rotasyondan girer.

Fener’in son 17 macina baktim
12g 2b 3m

Fena tablo degil aslinda. Lig 18 takimla oynanirken sene sonu 75-80 puan sampiyonluga götürüyordu bi dönem

Bu tabloyu 34 haftaya oranladigimizda 76 puan yapiyor

Biz son 17 mac acayip ekstra puan toplamışız
14g 2b 1m

18 takimli lige oranladigimizda 88 puan yapiyor

18 takimli ligde bu basariyi yakalayan var midir acaba

Seneye Mertens yedeğe kayar o yaşta 60 maçı kaldıramaz 20-25 maç civarı 11 olur kalan maçlarda rotasyondan girer.
Olabilir ama bence Mertens yerine düşünülüyorsa çok lüks.20-25 maç oynatma planı varsa Mertensi 2.9 çok para keza Sergio için de aynı sekilde

Fener’in son 17 macina baktim
12g 2b 3m

Fena tablo degil aslinda. Lig 18 takimla oynanirken sene sonu 75-80 puan sampiyonluga götürüyordu bi dönem

Bu tabloyu 34 haftaya oranladigimizda 76 puan yapiyor

Biz son 17 mac acayip ekstra puan toplamışız
14g 2b 1m

18 takimli lige oranladigimizda 88 puan yapiyor

18 takimli ligde bu basariyi yakalayan var midir acaba
fener övücülüğü yapmak yasak

Olabilir ama bence Mertens yerine düşünülüyorsa çok lüks.20-25 maç oynatma planı varsa Mertensi 2.9 çok para keza Sergio için de aynı sekilde
Geçen sene maaş bütçesiyle aşağı yukarı ufak farklarla aynı durumdayız. Icardi bonservis alınırsa verilecek maaş, Zaniolo maaş ve Zakharyan maaş eklemesi olur Mata seneye olmaz maksimum 40 m euro civarında maaş ödememiz olur. Ama bu kadronun sağlayacağı sportif başarının yanına asıl geliri sponsorluklar üzerinden sağlarız. Mesela bu sene başı stad isim hakkına 10 geliyorsa muhtemelen seneye 20 gelecektir diğer sponsorluklarda da aynı miktarda ciddi artış olacaktır. CL gruplarına kalırsak ki bu kadro çok rahat ön elemeleri geçecektir +30 m euro da oradan gelir bence doğru yoldayız.

Mertensi de Sergio yu da düşünüyoruz dur ama Mertensin her sene yaşının ilerledigini unutmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt