Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rumenlere 10 kağıt ödedik daha taksitleri bitmediCicaldau biraz form bulmuş Mostafa ve Morutan ile birlikte 2-3 Milyon'a Cicaldau'yu da gönderebilirsek çok iyi olur. Bu 3 oyuncudan 12 M falan kazansak gayet iyi olacak. Oyunculardan geçen sene Avrupa liginde katkı aldık ve pek zarar etmemiş oluruz.
Bjk de oynadığı formayı da verseydi keşke, büyük bir hareket olurduHocama sakal yakismis
Chelsea’ye transfer olma ihtimali varken İngiliz scout’lar bu şekilde anlatmışlar. .Bu Gedson degilmi? Ben ona benzettim stil olarak
Hay z.kam sizin gedson nuza 8taşlılar bu kadar övmüyor arkadaş yaBu Gedson degilmi? Ben ona benzettim stil olarak
Seneye Mertens yedeğe kayar o yaşta 60 maçı kaldıramaz 20-25 maç civarı 11 olur kalan maçlarda rotasyondan girer.Zakharyan gelecekse Sergio yada Mertens'i seneye düşünmüyoruz demektir.Hadi bu seneyi geçtim ama seneye kesinlikle bu ikiliden birinin yerine oynaması lazım.Sergio en sevdiğim , beğendiğim oyuncumuz.Nasıl olacak bilmiyorum.
Hocama sakal yakismis
bazen susmak en güzel cevaptırFurkanın amacı nedir. Bu wow bombardımanıyla ne yapmak nereye varmak istemektedir sayin fedaimuz
Olabilir ama bence Mertens yerine düşünülüyorsa çok lüks.20-25 maç oynatma planı varsa Mertensi 2.9 çok para keza Sergio için de aynı sekildeSeneye Mertens yedeğe kayar o yaşta 60 maçı kaldıramaz 20-25 maç civarı 11 olur kalan maçlarda rotasyondan girer.
fener övücülüğü yapmak yasakFener’in son 17 macina baktim
12g 2b 3m
Fena tablo degil aslinda. Lig 18 takimla oynanirken sene sonu 75-80 puan sampiyonluga götürüyordu bi dönem
Bu tabloyu 34 haftaya oranladigimizda 76 puan yapiyor
Biz son 17 mac acayip ekstra puan toplamışız
14g 2b 1m
18 takimli lige oranladigimizda 88 puan yapiyor
18 takimli ligde bu basariyi yakalayan var midir acaba
Geçen sene maaş bütçesiyle aşağı yukarı ufak farklarla aynı durumdayız. Icardi bonservis alınırsa verilecek maaş, Zaniolo maaş ve Zakharyan maaş eklemesi olur Mata seneye olmaz maksimum 40 m euro civarında maaş ödememiz olur. Ama bu kadronun sağlayacağı sportif başarının yanına asıl geliri sponsorluklar üzerinden sağlarız. Mesela bu sene başı stad isim hakkına 10 geliyorsa muhtemelen seneye 20 gelecektir diğer sponsorluklarda da aynı miktarda ciddi artış olacaktır. CL gruplarına kalırsak ki bu kadro çok rahat ön elemeleri geçecektir +30 m euro da oradan gelir bence doğru yoldayız.Olabilir ama bence Mertens yerine düşünülüyorsa çok lüks.20-25 maç oynatma planı varsa Mertensi 2.9 çok para keza Sergio için de aynı sekilde
fener övücülüğü yapmak yasak
nedenDeğil
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sukunetimizi koruyalimbazen susmak en güzel cevaptır
Mertensi de Sergio yu da düşünüyoruz dur ama Mertensin her sene yaşının ilerledigini unutmamak lazım.Zakharyan gelecekse Sergio yada Mertens'i seneye düşünmüyoruz demektir.Hadi bu seneyi geçtim ama seneye kesinlikle bu ikiliden birinin yerine oynaması lazım.Sergio en sevdiğim , beğendiğim oyuncumuz.Nasıl olacak bilmiyorum.
Belkide mertens son sene icin avrupaya geri doner onu bildikleri icin adam aliyorlar vardir erden baskanin bir bildigiOlabilir ama bence Mertens yerine düşünülüyorsa çok lüks.20-25 maç oynatma planı varsa Mertensi 2.9 çok para keza Sergio için de aynı sekilde