- 6 Eylül 2014
- 93.202
- 64.144
- 4.488
Bir hıyar atasözüsü galibaFeramuz Kayalar : Cicaldau var gerek yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir hıyar atasözüsü galibaFeramuz Kayalar : Cicaldau var gerek yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TRT 1 de KOYVERDIN GITTIN BENI var tavsiye ederimBana dert oldu kolpa bey kardesim
Açtım yaprak dökümü ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza amca ciktiTRT 1 de KOYVERDIN GITTIN BENI var tavsiye ederim
Ben de eljif elmasa benzettim onun cok daha ince paslar atabileni gibiBana Gedson vibe verdi.
B*ktan bir hesap İngiliz takımları ve Napoli teklif yaptı kolpasıyla Osayi'nin değerini yükseltiyorlar ama Boey'e gelen çift hane resmi tekliflere ve 3 yaş genç olmasına rağmen değeri daha düşük.35 milyon euroluk transfer yaptık tmde fbnin takım değeri hala bizden daha fazla![]()
Kimki o Emrah Duvar miForumda ayak fetişistleri var nöbeti kirletiyorlar
Gedson ne zaman kreatif olmuş acaba?Bu Gedson degilmi? Ben ona benzettim stil olarak
topla dribbling yapmaktan başka bildiği yokGedson ne zaman kreatif olmuş acaba?
hakkaten bunlar bi de videolu açıklıyorlarB*ktan bir hesap İngiliz takımları ve Napoli teklif yaptı kolpasıyla Osayi'nin değerini yükseltiyorlar ama Boey'e gelen çift hane resmi tekliflere ve 3 yaş genç olmasına rağmen değeri daha düşük.
Ekli dosyayı görüntüle 192728
Ekli dosyayı görüntüle 192725
Ekli dosyayı görüntüle 192732
Oynayan ve iyi oynayan Sergio'nun değerini yarıya düşürüyorlar ki yaşı itibariyle normaldir ama aynı yaştaki, oynamayan, oynadığynda kötü oynayan, sakat Pedro'yu sadece %25 düşürüyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 192727
Ekli dosyayı görüntüle 192729
Hiçbir ligten oyuncu alamayan Rus takımından teklif var diyip, yalan haberdeki rakamları kesik yiyen Szalai'de güncelliyorlar ama ligin en iyi stoperini gelen resmi tekliflerden daha düşük bir değer biçiyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 192730
Ekli dosyayı görüntüle 192731
Şunlara hiç değinmiyorum bile. Hızlı koşmak dışında bir şey yapmayan herife ve takımının hedef tahtasındaki adama 13-14 yazıyorlar falan
Ekli dosyayı görüntüle 192733
Ekli dosyayı görüntüle 192734
Florya suyunu daha içmedi içince etkisini gösterecek.
Açıklanır tarafı yok zaten bunun adamlar bildiğin manipülasyon yapıyoB*ktan bir hesap İngiliz takımları ve Napoli teklif yaptı kolpasıyla Osayi'nin değerini yükseltiyorlar ama Boey'e gelen çift hane resmi tekliflere ve 3 yaş genç olmasına rağmen değeri daha düşük.
Ekli dosyayı görüntüle 192728
Ekli dosyayı görüntüle 192725
Ekli dosyayı görüntüle 192732
Oynayan ve iyi oynayan Sergio'nun değerini yarıya düşürüyorlar ki yaşı itibariyle normaldir ama aynı yaştaki, oynamayan, oynadığynda kötü oynayan, sakat Pedro'yu sadece %25 düşürüyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 192727
Ekli dosyayı görüntüle 192729
Hiçbir ligten oyuncu alamayan Rus takımından teklif var diyip, yalan haberdeki rakamları kesik yiyen Szalai'de güncelliyorlar ama ligin en iyi stoperini gelen resmi tekliflerden daha düşük bir değer biçiyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 192730
Ekli dosyayı görüntüle 192731
Şunlara hiç değinmiyorum bile. Hızlı koşmak dışında bir şey yapmayan herife ve takımının hedef tahtasındaki adama 13-14 yazıyorlar falan
Ekli dosyayı görüntüle 192733
Ekli dosyayı görüntüle 192734
Forumda ayak fetişistleri var nöbeti kirletiyorlar
Haklisin kreatif bakimindan. Ama top sürme, tempolu ve fazla 'body' olmamasina ragmen ikisininde fiziksel olarak güçlü oynamalarini bir birine benzettim. Ha Gedson dar alanlarindan belki daha iyi çikar, bu çocuk daha kreatif falan olur, olabilir. Ama enerji, dribbling ve tempo olarak bana benzerlilik gösterdi.Gedson ne zaman kreatif olmuş acaba?
Avrupa devleri arasinda en iyi hucum hatti siralamasinda an itibariyle kaçinci sirada oluruz sizce
Sociedad ile kapışırızAvrupa devleri arasinda en iyi hucum hatti siralamasinda an itibariyle kaçinci sirada oluruz sizce
Gedson ile bu çocuğun alakası olduğunu düşünmüyorum.Haklisin kreatif bakimindan. Ama top sürme, tempolu ve fazla 'body' olmamasina ragmen ikisininde fiziksel olarak güçlü oynamalarini bir birine benzettim. Ha Gedson dar alanlarindan belki daha iyi çikar, bu çocuk daha kreatif falan olur, olabilir. Ama enerji, dribbling ve tempo olarak bana benzerlilik gösterdi.