Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda ayak fetişistleri var nöbeti kirletiyorlar

35 milyon euroluk transfer yaptık tmde fbnin takım değeri hala bizden daha fazla :red:
B*ktan bir hesap İngiliz takımları ve Napoli teklif yaptı kolpasıyla Osayi'nin değerini yükseltiyorlar ama Boey'e gelen çift hane resmi tekliflere ve 3 yaş genç olmasına rağmen değeri daha düşük.
1676726378606.webp

1676726042708.webp

1676726665110.webp

Oynayan ve iyi oynayan Sergio'nun değerini yarıya düşürüyorlar ki yaşı itibariyle normaldir ama aynı yaştaki, oynamayan, oynadığynda kötü oynayan, sakat Pedro'yu sadece %25 düşürüyorlar.
1676726111851.webp

1676726500376.webp

Hiçbir ligten oyuncu alamayan Rus takımından teklif var diyip, yalan haberdeki rakamları kesik yiyen Szalai'de güncelliyorlar ama ligin en iyi stoperini gelen resmi tekliflerden daha düşük bir değer biçiyorlar.
1676726519518.webp

1676726590576.webp

Şunlara hiç değinmiyorum bile. Hızlı koşmak dışında bir şey yapmayan herife ve takımının hedef tahtasındaki adama 13-14 yazıyorlar falan
1676726705755.webp

1676726752216.webp

Bizim kulubün tarihinde bazı eşikleri var atılım yaptığı bu maddi ve manevi farklı farklı gerçekleşmiş. Örneğin Alp Yalmanla Faruk Sürenin Jupp Derwall i teknik direktör yapıp hem bizim kulüpte hemde Türk futbolunda çim saha devrimi yapması futbolun oynanış biçimini değiştirmesi gibi, Selahattin Beyazıt başkanın riva arazisini kazandırması Hasnun Galibe bina dikmesi Brian Birch le şampiyonluklar alması gibi. Şuan benzer bir dönemi yaşayarak görüyor olabiliriz. Erden ve Dursun başkanlar cidden kendilerini ve yönetimi reklamsız geri planda tutarak müthiş bir yapılanma içerisindeler hem futbol vizyonu hem de finans konularında. Make Galatasaray Great Again oldu resmen.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

B*ktan bir hesap İngiliz takımları ve Napoli teklif yaptı kolpasıyla Osayi'nin değerini yükseltiyorlar ama Boey'e gelen çift hane resmi tekliflere ve 3 yaş genç olmasına rağmen değeri daha düşük.
Ekli dosyayı görüntüle 192728
Ekli dosyayı görüntüle 192725
Ekli dosyayı görüntüle 192732
Oynayan ve iyi oynayan Sergio'nun değerini yarıya düşürüyorlar ki yaşı itibariyle normaldir ama aynı yaştaki, oynamayan, oynadığynda kötü oynayan, sakat Pedro'yu sadece %25 düşürüyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 192727
Ekli dosyayı görüntüle 192729
Hiçbir ligten oyuncu alamayan Rus takımından teklif var diyip, yalan haberdeki rakamları kesik yiyen Szalai'de güncelliyorlar ama ligin en iyi stoperini gelen resmi tekliflerden daha düşük bir değer biçiyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 192730
Ekli dosyayı görüntüle 192731
Şunlara hiç değinmiyorum bile. Hızlı koşmak dışında bir şey yapmayan herife ve takımının hedef tahtasındaki adama 13-14 yazıyorlar falan
Ekli dosyayı görüntüle 192733
Ekli dosyayı görüntüle 192734
hakkaten bunlar bi de videolu açıklıyorlar

birbirinden çelişkili açıklamalarla anlatıyorlar bayılıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 192728
Ekli dosyayı görüntüle 192725
Ekli dosyayı görüntüle 192732
Ekli dosyayı görüntüle 192727
Ekli dosyayı görüntüle 192729
Ekli dosyayı görüntüle 192730
Ekli dosyayı görüntüle 192731
Ekli dosyayı görüntüle 192733
Ekli dosyayı görüntüle 192734
Açıklanır tarafı yok zaten bunun adamlar bildiğin manipülasyon yapıyo

Zamanında fb heralde borsada işlem görüyoruz diyip bunları dava edecekti sonra ne olduysa fbnin her oyuncusunun fiyatını şişirdiler olan bize oldu

Gedson ne zaman kreatif olmuş acaba?
Haklisin kreatif bakimindan. Ama top sürme, tempolu ve fazla 'body' olmamasina ragmen ikisininde fiziksel olarak güçlü oynamalarini bir birine benzettim. Ha Gedson dar alanlarindan belki daha iyi çikar, bu çocuk daha kreatif falan olur, olabilir. Ama enerji, dribbling ve tempo olarak bana benzerlilik gösterdi.

Haklisin kreatif bakimindan. Ama top sürme, tempolu ve fazla 'body' olmamasina ragmen ikisininde fiziksel olarak güçlü oynamalarini bir birine benzettim. Ha Gedson dar alanlarindan belki daha iyi çikar, bu çocuk daha kreatif falan olur, olabilir. Ama enerji, dribbling ve tempo olarak bana benzerlilik gösterdi.
Gedson ile bu çocuğun alakası olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt