- 2 Temmuz 2011
- 137.488
- 58.544
- 5.488
bu ruslar kudurdugu için herseyi yazarlar,reddetti de yazdılar bikaç gün önce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acıklama gelince bakarızZaten transfer bu aksam kapaniyor mus. Marta kadar sadece deprem bölgesinde ki takimlar icinmis galiba.
Wow şerefsizlik ayağa düşmüş yineSiz atın wowları
Hepinizden hesap sormayan şerefsizdir
Atladıkları şey şu ki büyük kulüplere gidecek Chelsea istiyor gidecek diye bekledikçe oyuncuya başka da teklif gelmiyor. Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar.Ok aradaki yaş farkına 3 diyelim. Biri kanat forvet diğeri 8-10 oynayan iki adam ki Yunus kendi mevkisinde hala öne çıkamadı. 20 yaşında yunus bizde 11 oyuncusu olup, 2.5 iyi sezon geçirmiş olsa biz de istemezdik evet ama hem mevki farkı var hem de yaş. Elemanın büyük kulüplerle isminin anılması da cabası.
Ee tamam onlar da lig kalitesi benzer, bizim için yüksek bedellere oyuncu da satamıyorlar, ihracatları az diyorlar. Böyle olduğu için bize gitmesini istemiyor olumsuz bakanlar.
Az önce sn admin keramettin tanrıverdiyle telefon görüşmesi gerçekleştirdim
Wow ile ilgili khk gelecek. Atanlar, attıranlarla ilgili ceza-i işlem uygulanacak.
Bilgilerinize.
Demin asporda verdiler haberi, bakalim ne olacak.acıklama gelince bakarız
Keramettin adminin evinde kaldım caz yapma umutYönetim ile bu kadar samimi olman ajan olduğunu gösterir, yakistiramadim ama gerçekmiş
Özür dilemen için 5 dakikan varWow şerefsizlik ayağa düşmüş yine![]()
Haklısın Ertuğ ama örnekler var. Onu belirtmeye çalıştım. Araştırma şansı olsa veya birileri bunu anlatsa fikri değişir diye düşünüyorum. Ki gelmemesi de çok şey değiştirmez onuda belirteyim.Konu bizim bakışımız değil abi, Ermenistan'daki bakış mühim olan. Çok farklı siyasi ve toplumsal yargılar var. Bizim onu anlamamız kolay değil, bizde kimseye o denli bir düşmanlık beslenmiyor. Çocuk bunu düşünerek gelmek istemiyorsa hakkıdır, saygı duymak gerek.
Ne için üstat2 saat 50 dk
Hayrola MuratFeramuz ne diyon