Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten transfer bu aksam kapaniyor mus. Marta kadar sadece deprem bölgesinde ki takimlar icinmis galiba.

Ok aradaki yaş farkına 3 diyelim. Biri kanat forvet diğeri 8-10 oynayan iki adam ki Yunus kendi mevkisinde hala öne çıkamadı. 20 yaşında yunus bizde 11 oyuncusu olup, 2.5 iyi sezon geçirmiş olsa biz de istemezdik evet ama hem mevki farkı var hem de yaş. Elemanın büyük kulüplerle isminin anılması da cabası.

Ee tamam onlar da lig kalitesi benzer, bizim için yüksek bedellere oyuncu da satamıyorlar, ihracatları az diyorlar. Böyle olduğu için bize gitmesini istemiyor olumsuz bakanlar.
Atladıkları şey şu ki büyük kulüplere gidecek Chelsea istiyor gidecek diye bekledikçe oyuncuya başka da teklif gelmiyor. Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar.
Almak isteyen 1 ay önce yada şu anda yazın olacak şekilde alabilir. Chelsea falan hülleyi de yaptırabilir buna engel yok.
En kötü durumda oyuncu bizden kimseye gitmedi diyelim bir avrupa kupası görecek ama ş.ligi ama a.ligi.
Avrupaya oyuncu satamayacaklarını da bilmiyor değiller bizden daha iyi biliyorlardır da ayak yapıyor itler.

Kadrosunda kariyer anlamında mertens, olivier, mata, icardi gibi oyuncuları olan üzerine italyanın gelecek vaadeden oyuncularından birini daha 1 hafta önce almış kulüp için de boş boş konuşmasınlar bir zahmet.

Az önce sn admin keramettin tanrıverdiyle telefon görüşmesi gerçekleştirdim
Wow ile ilgili khk gelecek. Atanlar, attıranlarla ilgili ceza-i işlem uygulanacak.

Bilgilerinize.

Yönetim ile bu kadar samimi olman ajan olduğunu gösterir, yakistiramadim ama gerçekmiş

Rusların bu bizimki iyi çocuk geleceği parlak davranışları ukraynaya akan futbol parasından ibaret muhtemelen. 25 milyon euro veriyoruz desek bir tanesi çıkıp bu konuştuklarını da konuşmaz.
Ligleri ayağa düşmüş kendi kendilerine böyle parlatmanın derdindeler.

Konu bizim bakışımız değil abi, Ermenistan'daki bakış mühim olan. Çok farklı siyasi ve toplumsal yargılar var. Bizim onu anlamamız kolay değil, bizde kimseye o denli bir düşmanlık beslenmiyor. Çocuk bunu düşünerek gelmek istemiyorsa hakkıdır, saygı duymak gerek.
Haklısın Ertuğ ama örnekler var. Onu belirtmeye çalıştım. Araştırma şansı olsa veya birileri bunu anlatsa fikri değişir diye düşünüyorum. Ki gelmemesi de çok şey değiştirmez onuda belirteyim.

Hayri Cund
Görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt