Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.550
- 2.575
- 563
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birakta seni baskalari ovsun.Forumda sen ben gibi futbol profları varken bizden hiç faydalanamaması benimde canımı acıtıyo
Bazı insanlar ne kadar zengin olursa olsun üstündeki o lor peyniri kokusu hiç gitmez ya murhan almanyada yaşasada saçı başı değişip yeni imaj yapsada vasatlıktan kurtulamayacak malesef
Kebapciya benzemis sanki yani moral bozmak gibi olmasin ama![]()

yigit 210 no
mertens
genc bir yildiz adayi yuksek potansiyelli
8 no
olivera
ilkay
6 no
torreira
berkan
kaan
bura saglam
sagbek
boey
dubua
burada saglam
solbek
grimaldoAllahim nolur
kazim
10 no
mertens
genc bir yildiz adayi yuksek potansiyelli
8 no
olivera
ilkay
6 no
torreira
berkan
kaan
bura saglam
sagbek
boey
dubua
burada saglam
solbek
grimaldoAllahim nolur
kazim
Senin bu ekipte yapacağın organizatörlük temsili kardo yavBeni bu ekipten çıkarın!
Kim bu adamlar?
Abdülkerim bence kalmalı Nelsson gitmeliBoey ve Nelsson diyorsunuz daha ziyade ama ben Bardakcı’nın da sezon sonu gitme ihtimalini ciddiye alıyorum. Pasaport sorunu olmasa şimdiye kapıdaydılar.
abdülkerim bu senenin en iyi transferlerinden biridir .Boey ve Nelsson diyorsunuz daha ziyade ama ben Bardakcı’nın da sezon sonu gitme ihtimalini ciddiye alıyorum. Pasaport sorunu olmasa şimdiye kapıdaydılar.
Yiğit özünde temiz bir çocuğa benziyor da yaşını çok merak ediyorum yani olgun yaşta ki birisinin uğraşacağı şeyler değil yaptıkları zaman ister spam yapmakseni islak odunla doverim
ne yigiti ulan
Çok abartı olacak ama 15 milyona bile yerini dolduramayiz.Hem yerli , hem taş gibi ve iyi de bir insan izlenimi alıyorum.Umarim seneye Avrupa'da da çok başarılı olur.Kendisi için en iyilerini temenni ediyorum , yerine Samet denilen ayaksızi milli takıma alanların ülkeyle ilişiği kesilmeli normalde.abdülkerim bu senenin en iyi transferlerinden biridir .
Bardak bizim lig icin yeterli ama avrupa maclarinda siritir cok agir