Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda sen ben gibi futbol profları varken bizden hiç faydalanamaması benimde canımı acıtıyo

Bazı insanlar ne kadar zengin olursa olsun üstündeki o lor peyniri kokusu hiç gitmez ya murhan almanyada yaşasada saçı başı değişip yeni imaj yapsada vasatlıktan kurtulamayacak malesef
Birakta seni baskalari ovsun.

10 no

mertens
genc bir yildiz adayi yuksek potansiyelli

8 no

olivera
ilkay

6 no

torreira
berkan
kaan

bura saglam

sagbek

boey
dubua

burada saglam

solbek

grimaldo :) Allahim nolur
kazim

İki sağ bek de gider sene sonu. Geçelim. Mert Müldür'ün planını yapalım şimdiden. Boey sonrası farklı türden bir sağ bek olur Mert Müldür ama hem yerli kuralında üzmez hem de uluslararası maçlarda vasat üstü performans alırız. Dubouis için 10 milyon teklif vardı. Sene sonu bence 9-12 milyon euro civarına satabiliriz gibi geliyor bana. Eğer giderse Boey tarzında genç, atletik birini aramalıyız Fransa'dan Müldür'ün yedeğine. Ali Turap da değerlendirilir aslında ikinci sağ bek olarak çünkü çok zor bir maçta Kaan Ayhan'ı atabiliriz sağ beke. Elimizi aşırı rahatlatan bir transfer oldu ya Kaan. Maliyeti yüksek ama o yüzden ilk 11 oynamalı. O maaşa yedek oturtamayız Nelsson satıldığında.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beni bu ekipten çıkarın!

Kim bu adamlar?
Senin bu ekipte yapacağın organizatörlük temsili kardo yav :D
cennet-mahallesindeki-organizator-riza_1799403.jpg

Boey ve Nelsson diyorsunuz daha ziyade ama ben Bardakcı’nın da sezon sonu gitme ihtimalini ciddiye alıyorum. Pasaport sorunu olmasa şimdiye kapıdaydılar.

evet yine nuri aslantasi bitirmek operasyonu baslamis, benden neden nefret ediyorsunuz

bu arada ermenli cocukla igilgi haberi var mi?
müthiş bir yetenek...

esim rus...babasi de futbolu takip ediyor....ermenli cocuku sordum. diyor ki son yılların rus liginin en iyisi....
bende babasıyla beraber maçları takip ediyorum...evet gerçekten müthiş bir oyuncuyumus....ama bize gelmez bence...

abdülkerim bu senenin en iyi transferlerinden biridir .
Çok abartı olacak ama 15 milyona bile yerini dolduramayiz.Hem yerli , hem taş gibi ve iyi de bir insan izlenimi alıyorum.Umarim seneye Avrupa'da da çok başarılı olur.Kendisi için en iyilerini temenni ediyorum , yerine Samet denilen ayaksızi milli takıma alanların ülkeyle ilişiği kesilmeli normalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt