Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zakharyan iyi bir fırsat bizim adımıza, sezon arasında kolay kolay karşımıza çıkamayacak fırsatlardan biri tıpkı zaniolo gibi. 5 marta kadar daha neler olur neler.

kadronun bu hali bile muazzam, şampiyon olmak için illa gerekli olan bi ihtiyacımız kalmadı, icardi sakatlanmadığı müddetçe bi problem yok

Dybala'yi Roma neden biraksin ? Takımın en iyi oyuncusu. Taraftarlar seviyor. Daha 2 - 3 hafta önce Mourinho maç sonunda keske Dybala gibi 2-3 oyuncumuz olsaydı demişti. Bence bırakmazlar.

oğulcanın rizede 6 maçı kalmışken fesh etmişti ama yarısı kadar ceza almıştı bu herifin de 10 maç fln alması lazım . tazminatı bilmiom 3.75 fln olmaz heral
Öyle olması gerekiyor ama Galatasaray’lı olmadığı için 2-3 maç verirler

Lig uzayınca sözleşme otomatik devam ediyorsa monaco neden çağırdı Onyekuru yu peki. Nedir bu işin aslı astarı acaba.

Psg de kalkıp çağırmasın bak sonra

Bana bu işten bir şey çıkmaz gibi geliyor ama bakalım.
Tüm bunlar yaşanırken tarih 9 Şubat idi. 9 Şubat sabahı Beşiktaş, Kayserispor’a 1 milyon Euro para transferi gerçekleştirdi. Öğle saatlerinde Kayserispor, Beşiktaş’a parayı geri gönderdi. 10 Şubat sabahı Beşiktaş, Kayserispor’a tekrar 1 milyon Euro gönderdi.

:D

oğulcanın rizede 6 maçı kalmışken fesh etmişti ama yarısı kadar ceza almıştı bu herifin de 10 maç fln alması lazım . tazminatı bilmiom 3.75 fln olmaz heral
Şu oğulcan işi tam skandal zaten. Asla bizim seviyemizde değildi + parayı hayırsız rize'ye kaptırdık sonunda.

Ali Koç'un büyük hamlesinin bjk tarafından bozulmasına çok üzüldüm. Umuyorum Onur'un kanı sarı lacivert akiyordur.

Lig uzayınca sözleşme otomatik devam ediyorsa monaco neden çağırdı Onyekuru yu peki. Nedir bu işin aslı astarı acaba.

Psg de kalkıp çağırmasın bak sonra
Bu sezon gibi değildi. Temmuz'da hala maç oynanıyordu bizim ligde. Fransız takımları ise yeni sezona hazırlanıyordu. Dolayısıyla çağırma hakları vardı. Bu sezon 10 Haziran'dan önce biteceği için öyle bir durum olmayacak.

Bu samiyen haberde ciddi anlamda sorun var.zaniolo zaten istanbuldaydi.dun salonda yukleme yapti.bugun arabadan foto paylasinca istanbula geldi diyo.antrenmana katılacak diyo,antrenman 3 saat onceydi.antrenman cikisi o foto herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt