Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Arsen Zakharyan için Dinamo Moskova ile prensip anlaşmasına vardı. Yıllık 1.5 milyon Euro önerilen 19 yaşındaki Rus orta sahanın 2-2.5 milyon Euro arasında bir rakam istediği ve pazarlıkların olumlu şekilde ilerlediği ifade edildi.(SabahSpor)

Galatasaray, Arsen Zakharyan için Dinamo Moskova ile prensip anlaşmasına vardı. Yıllık 1.5 milyon Euro önerilen 19 yaşındaki Rus orta sahanın 2-2.5 milyon Euro arasında bir rakam istediği ve pazarlıkların olumlu şekilde ilerlediği ifade edildi.(SabahSpor)
Maaş konusunda bu yönetim şu ana kadar çok dengeli ve doğru kararlar verdi. O standarttan çıkacaklarını sanmıyorum.

Sabah kolpa yapıyodur büyük ihtimallede yorumumu yazayım 1.5milyondan 1 kuruş fazla verilmemeli.
Zaten topçular iyi oynarsa iyileştirme yapılıyor örnekleride var potansiyeli o bonservisi edebilir Zakharyanın ama yıllığı değil, ayrıca çok bir seçeneğide yok işine gelmiyorsa gelmesin.

O parayi arabistandan bir takımdan istesin, uzasın sonra

Kadir ve Rodop diyor ki ben başka transfer beklemiyorum. Transferin (zakaryan) gerceklesme olasılığı hiç yüksek değil.
Kadir diyorki Azeri taraftarlarımız Zakaryani istemiyor.

En fazla 1.7 milyon verilmeli

adam Ermeni ama rusyayı tercih etmiş kendince profesyonel sebeplerden , daha yeni deprem yaşadık ''can düşmanımız'' dediğimiz ülkelerin zor zamanda yaptığı yardımlar ortada.
Onun dışında kendini siyasi olarak tanımlamayan ( Deniz Undav gibi mesela ) bir oyuncuyu sırf ülkesi yüzünden almayın demek ne demek ?

Rodop ile Kadir birşey biliyormuş gibi konuşmuyorlar ? Yorum üzerinden gidiyorlar. Maksat yayın olsun. Millet izlesin biz kazanalım havasında yayın yapıyorlar

Aldığımız bilgilere göre Alexis Sanchez, Galatasaray'ın OM ile anlaşmak için yaptığı net 4 milyon euroluk teklifi reddetti

Resim

Herkes Zekoyu beklerken hic beklemedigimiz bir isim gelebilir mi ?

Rodop ile kadir yatsın kalksın rahmetli cengize dua etsinler, kimsenin sallamadigi, Twitter'da bile 2-3 k takipçileri olan eski gazetecilerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt