Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dybala world class bir 10 numara.

Hiçbir şeyle kıyaslamam kendisini.

4 senelik mukavelede 2 şampiyonluğa net imzasını atar. Sneijder etkisi yapar. Böyle bir oyuncuyu bu yaşta getirmek büyük başarı olurdu.
Arkasinda Bilal filan oynamazsa 4 sene bile sampiyon yapar. Nedense forumda cok begenmeyen var. Galiba milli takimdan dolayi

Dybala world class bir 10 numara.

Hiçbir şeyle kıyaslamam kendisini.

4 senelik mukavelede 2 şampiyonluğa net imzasını atar. Sneijder etkisi yapar. Böyle bir oyuncuyu bu yaşta getirmek büyük başarı olurdu.
Griezmann'in Arjantin şubesi , ne fazlası var ne de ondan eksik

1676810176074.webp

Galatasaray Futbol Takımı, hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Topla ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 5’e 2 pas oyunuyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, dar alan ve geniş alanda pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 18.30’da Antalya’da yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

edit.kiev ileymiş maç.kievin sitesine gimişim

Ekli dosyayı görüntüle 192854
Galatasaray Futbol Takımı, hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Topla ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 5’e 2 pas oyunuyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, dar alan ve geniş alanda pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 18.30’da Antalya’da yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.
Ayak tenisi öldü 🦶 ☠️

Griezmann daha iyi Dybala'dan. Dybala da oyun kurucu özellikler yok Griezmann gibi.
Dybala 10 numara değil zaten gizli forvet/9.5 numara gibi ben onu hiç 10 numara olarak tanimlayamadim futbol tarzından dolayı.

Griezmann ama kanat oyuncusu olarak başladı sonradan ortaya/gizli forvet gibi oynamaya başladı.

4 gün önceki hazırlık macından görüntüler.zakaryan güzel 1 gol atmış ve 1 asisti var

Dybala 10 numara değil zaten gizli forvet/9.5 numara gibi ben onu hiç 10 numara olarak görmedim.

Griezmann ama kanat oyuncusu olarak başladı sonradan ortaya/gizli forvet gibi oynamaya başladı.
Mertens de 10 no oynamıyor zaten, forvet arkası diyelim. Griezmann'ın pas kalitesi daha iyi Dybala'dan. Belki Dybala daha bitiricidir.

Dybala'nın dikine dribblingi falan da yok hadi o olsa fazlası var diyeceğim.

Mertens de 10 no oynamıyor zaten, forvet arkası diyelim. Griezmann'ın pas kalitesi daha iyi Dybala'dan. Belki Dybala daha bitiricidir.

Dybala'nın dikine dribblingi falan da yok hadi o olsa fazlası var diyeceğim.
Aynen doğru dediklerin.

Ayrica Mertens'i ilk defa bizde 10 numara olarak oynadığına şahit oldum o da yaşından ve oynadığımız sistemden dolayı olarak öyle oldu yoksa herif yıllardır sol açık sonra da forvet gibi oynadı.

Ligde lideriz, takım harika ve bu yetmezmiş gibi ileride eksik olan oyun stiline sahip oyuncuyu da transfer ettik. Üstelik en iyilerinden biri. Driblingçi ve tam hızlı oyunumuzu seven bir yıldız aldık mükemmel bir transfer dönemi bence. 1 transferle harika olan oyunu mükkemmele çıkardık. Ne güzel yavv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt